Noua Colecţie Lenor Parfumelle te învăluie în Mister

Anul acesta, Lenor îţi prezintă două noi parfumuri din colecţia Parfumelle - Mysterieuse şi Intriguante.

Anul acesta, Lenor îţi prezintă două noi parfumuri din colecţia Parfumelle - Mysterieuse şi Intriguante.

De acum înainte, te vei putea simţi misterioasă şi provocatoare în fiecare zi, în fiecare moment. Cu cele două noi produse din Colecţia Lenor Parfumelle, te poţi învălui în mister în timp ce te răsfeţi cu parfumul de lux al hainelor tale.   “Adori să-i ţii mereu în suspans. Frumuseţea ta are un aer provocator, care îi atrage pe ceilalţi. Dar nimic nu este întâmplător: tu decizi când dezvălui mai mult din cine eşti cu adevărat...şi când nu”, declară Evy Demuynck, creatorul produselor Lenor.

Această viziune asupra femeii ne-a inspirat să creăm un parfum ispititor şi luxos, care te înconjoară cu o aură de mister şi te ajută să-ţi exprimi personalitatea fascinantă şi ademenitoare.

Cele două noi parfumuri au fost create urmând principiile piramidei parfumurilor. Simţurile tale vor fi răsfăţate pe măsură ce fiecare aromă – notele de vârf, de mijloc şi notele de bază – sunt eliberate, pentru a-ţi dezvălui treptat secretele misterioase ale Colecţiei Parfumelle. 

Parfumul Intriguante este o aromă bogată şi cremoasă, compusă dintr-un amestec oriental, picant şi floral de note de vârf de grapefruit, mirodenii, caise şi fructe roşii. Notele de mijloc redau un amestec floral cald de lăcrămioare, Osmanthus şi Tonko, urmate de notele de bază lemnoase, picante, cu mosc şi chihlimbar.  În lumea  modei şi a parfumeriei,  Colectia Lenor Parfumelle reprezintă un produs inovator - un balsam pentru ţesături cu picături de parfum, pentru a desăvârşi  experienţa unui parfum fin.
În acest fel, ea introduce un concept captivant: parfumuri pentru hainele şi ţesăturile tale. 

Designul sticlelor în care sunt prezentate aromele noilor Lenor Parfumelle amintesc de parfumurile chic franţuzeşti şi aduc o notă de lux în viaţa de zi cu zi. Poţi folosi diferite arome de Lenor, în funcţie de starea, personalitatea sau nevoile tale, pentru ca viaţa ta şi atmosfera din jurul tău să devină mai senzuale şi încântătoare. Parfumul este chintesenţa atitudinii femeii franceze, iar Colecţia Parfumelle este o continuare inovatoare a tradiţiei franceze.
Având această idee în minte, lansarea produselor nu putea avea loc decât la Grasse – capitala mondială a parfumurilor, în Muzeul Internaţional al Parfumurilor. Oraşul în care au fost create cele mai faimoase parfumuri din lume şi de unde provin ingredientele lor, cu atmosfera sa excepţională, este o inspiraţie pentru oricine pentru a deveni creator de parfumuri.  Produsul se gaseste disponibil in magazinele de specialitate. 

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod