Noua carte a lui Adi Hadean, tiraj epuizat in 24 de ore

Noua carte a cunoscutului chef, om de media si blogger culinar Adi Hadean, “#24centimetri”, a devenit deja bestseller dupa ce, in nici 24 de ore de la lansarea precomenzii, a fost vanduta in 2000 de exemplare, epuizandu-se astfel primul tiraj. Cititorii au putut rezerva cartea incepand de ieri, 7 septembrie, pe site-ul curteaveche.ro, urmand ca toate precomenzile lansate pana pe 11 septembrie sa fie expediate cu autograful autorului.
“In tipografii deja se lucreaza la un nou tiraj de cateva mii de exemplare, asa ca suntem pregatiti pentru o cerere si mai mare. Faptul ca primul tiraj este deja sold-out nu poate decat sa ne bucure”, declara Maria Desmirean, director executiv Curtea Veche Publishing. Volumul va fi disponibil exclusiv pe site-ul curteaveche.ro, la pretul de 29 lei.

Curtea Veche Publishing pregateste si o serie de lansari ale cartii in Bucuresti, Cluj si in alte orase din tara.

Despre “#24centimetri”, Adi Hadean scrie pe blogul sau: “Este prima mea carte fara retete, o carte despre mancare, despre viata si despre relatia mea cu ambele.
(…) E o carte despre evolutie, evolutia mea ca om si ca bucatar. E despre aventura mea cu mancarea si despre aventurile mele cu viata. E despre bunicii mei care gateau minunat, despre parintii mei care mi-au fost primii profesori, despre profesorii mei care nu mi-au fost profesori, despre cum e sa muncesti in bucatarie zi-lumina, zi dupa zi (…), despre arsuri si taieturi, despre mancarea mizerabila pe care am facut-o, dar si despre cea delicioasa. E o carte contondenta pe alocuri, dar pana la urma asa s-au petrecut lucrurile, uneori contondent, uneori dimpotriva.”
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod