NOU: Gamă condimente ambalate în doze din sticlă de la Kotanyi

Pentru a oferi consumatorilor noi si rafinate oportunitati pentru a explora universul fascinant al mirodeniilor, Kotanyi lanseaza pe piata romaneasca o noua gama de condimente premium ambalate in doze din sticla.
Noile doze pastreaza savoarea si prospetimea mirodeniilor, atat datorita proprietatilor ambalajului din sticla, cat si a tehnologiei de inchidere ermetica a capacului. Pentru a raspunde unor mari varietati de preferinte culinare, noua gama de condimente de la Kotanyi contine mirodenii folosite in multe bucatarii ale lumii: cimbru, piper negru, chimen si rozmarin. Designul ambalajului si tehnologia de perforare a capacului permit dozarea cu usurinta, in functie de gust, a mirodeniilor. Noua gama de condimente de la Kotanyi exprima un nou concept de design care permite, prin forma ambalajului si atractivitatea etichetei, atat vizualizarea rapida a mirodeniilor, cat imbogatirea estetica a spatiului in care se prepara specialitatile dorite.

Cei care apreciaza savoarea unica mirodeniilor de calitate se pot bucura de o noua gama de condimente premium, selectate si ambalate cu grija, la preturi competitive.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod