Noile descoperiri ale design-ului românesc sunt în Cluj-Napoca


Tudor s-a inspirat din estetica renascentistă, plină de dramatism, elementul primordial al conceptului fiind lumina. Detalii inedite de pliseuri, volume, aure, o estetică opulentă impusă de jocurile volumetrice au fost definitorii pentru colecția sa.

Colecția Adrianei s-a născut din dorința de a investiga piesele vestimentare tradiționale japoneze, vestimentația europeană a secolului al XVI-lea și cea occidentală specifică anilor ‘40 și ’50, cu intenția de a traduce moda acestor perioade într-un context contemporan prin hibridizare.



Perwoll, detergent lichid special pentru îngrijirea țesăturilor și a culorilor, este partenerul Galei Universității de Artă și Design încă din 2010. De asemenea, premiul Syoss pentru cea mai inovatoare colecție a fost acordat în acest an pentru a șasea oară consecutiv în cadrul Galei UAD pentru susținerea talentelor creative ale tinerilor designeri români aflați la început de drum.

Despre Perwoll
Detergentul lichid Perwoll înlătură murdăria de zi cu zi, are grijă de culori și ajută țesăturile să devină mai rezistente, păstrând hainele ca noi pentru mai mult timp.
Detergentul lichid Perwoll cuprinde 6 variante: Color - pentru hainele colorate, Black - intensifică negrul și culorile închise, White - țesăturile albe își recapătă strălucirea, Wool & Silk - redă elasticitatea fibrelor și Care&Repair - previne și reduce scămoșarea hainelor și Care&Refresh – pentru eliminarea mirosurilor neplăcute din țesături sintetice și mixte și prospețimea hainelor până la 24 ore.

Despre Syoss
Syoss pune la dispoziție produse profesionale și accesibile pentru îngrijirea, coafarea și vopsirea părului, dezvoltate împreună cu hairstiliști și hairdresseri profesioniști și testate de către aceștia.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod