Noile arome Yogurt Frappuccino de la Starbucks

Zilele fierbinți de vară sunt atât de aproape încât nimeni nu își poate lua gândul de la plimbările lungi sau de la clipele frumoase petrecute în oraș cu prietenii. Pentru toate acestea, Starbucks ți-a pregătit în această vară o nouă băutură premium delicioasă, Yogurt Frappuccino, care va fi disponibilă în toate cafenelele din țară, în trei arome diferite.

Frappuccino este băutura ideală în acest sezon călduros, deci nu ezita să încerci un Yogurt Frappuccino perfect creat pentru tine.
În funcție de starea de spirit și gusturile tale, Starbucks îți oferă posibilitatea de a alege dintre trei arome speciale. Strawberry Yogurt Frappuccino este perfect pentru o zi însorită, indiferent ce program ai in plan. Dacă preferi aromele mai dulci, încearcă un Honey Flavored Frappuccino. Iar într-o după-amiază relaxantă și liniștită savurează un Banana Yogurt Frappuccino, care te va răsfăța cu gustul aromat al bananelor proaspete și iaurtului răcoritor, într-o combinație perfectă pentru o zi calduroasă.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod