NESCAFE Green Blend

NESCAFE a lansat singura cafea solubilă din România ce conţine cafea verde: NESCAFE Green Blend, având o cantitate mare de antioxidanţi (polifenoli) care asigură o stare de bine organismului.
NESCAFE a lansat singura cafea solubilă din România ce conţine cafea verde: NESCAFE Green Blend, având o cantitate mare de antioxidanţi (polifenoli) care asigură o stare de bine organismului. Produsă din cafea 100% naturală, NESCAFE Green Blend este un produs unic în ţara noastră şi are în componenţa sa 35% cafea verde şi 65% cafea prajită pentru un gust intens.

Principalii antioxidanţi din cafea sunt polifenolii, care reprezintă o parte importantă din cantitatea de antioxidanţi necesari organismului în cadrul unei alimentaţii echilibrate.
Studii clinice citate de NESCAFE au demonstrat că antioxidanţii de tip polifenoli sunt absorbiţi rapid de corpul uman şi protejează organismul împotriva distrugerii celulelor. O cană de cafea de 200 ml de NESCAFE Green Blend furnizează, în medie, aproximativ 400 mg de antioxidanţi, respectiv 160mg polifenoli.

Ca şi în cazul celorlalte produse NESCAFE, cafeaua NESCAFE Green Blend este produsă din boabe de cafea 100% naturale şi apa, oferindu-le consumatorilor acelaşi gust bogat al cafelei solubile.
Pentru prepararea corectă a unei căni de cafea NESCAFE Green Blend se adaugă 1.8 grame de cafea la 150 ml de apă, spre deosebire de 8 grame în cazul cafelei macinate. Astfel cu aceeaşi cantitate de cafea îţi prepari de patru ori mai multe căni de cafea solubilă, plătind un preţ/cană mult mai avantajos.

Produsul este disponibil pe piaţă începând cu luna octombrie în borcane de 100 grame, la preţul recomandat de 25 RON.
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • copaciileana pe 28 Sep 2013, 18:27
    buna ziua

    va rog datimi mai multe detalii si spunetimi de unde se comanda aceasta cafea NESCAFE GREEN BLEND CARE CONTINE CAFEA VERDE DE UNDE SE FACE COMANDA SI CE PRET ARE SI DACA CUMPAT DELA2 BORCANE IN SUS SE FACE CEVA REDUCERE VA MULTUMESC

    1
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod