Mutsy sistem 2 in 1 Igo Urban Nomad - mai elegant de atât nu se poate!

Bucură-te de dragostea și momentele magice pe care le vei întâlni odată cu apariția bebelușului tău! Dar gândește-te că va trebui să construiești un nou echilibru în viața ta.
Mutsy îi ajută pe părinți să-și găsească liniștea încă din 1937.  Așa că nu renunța la confort odată ce ai devenit părinte! Mutsy are cele mai inovative cărucioare, scaune auto și de masă, produse ultra-ușoare, compacte, moderne și, în același timp, elegante. Calitatea și inovația produselor Mutsy sunt dovedite de multitudinea de premii primite la târgurile internaționale de profil.  Mutsy, originară din Olanda, acum, companie internațională, având filiale în întreaga lume, se diferențiază de brandurile deja cunoscute în România prin fiabilitatea produselor, greutatea și dimensiunile lor reduse, ușurința în manevrare și detalii elegante.

Sistem 2 în 1 Igo Urban Nomad ( inserții de piele de culoare maro pe mai multe elemente ale căruciorului)

Igo, cel mai nou cărucior premium Mutsy, este o încântare atât pentru copii, cât și pentru părinți.
Gama Igo conține landoul ultra-ușor de doar 3,4 kg. Scaunul Igo are o saltea moale care poate fi scoasă, pentru spălat, în doar câteva secunde. În plus, scaunul poate fi fixat pe cadru atât cu fața, cât și cu spatele către sensul de mers. Spătarul și suportul pentru picioare pot fi, de asemenea, complet ajustate pentru o poziție de somn perfectă. La fel, copertina are mai multe poziții și poate fi extinsă atât de mult, încât nimic nu va mai deranja somnul bebelușului. Căruțul poate fi strâns, chiar și cu scaunul sport atașat, până la o formă extrem de compactă, ușor de depozitat până și în cele mai strâmte spații. Cadrul este disponibil pe două culori: argintiu și negru.

Caracteristici:
Se strânge extrem de rapid ușor și devine foarte compact, chiar și cu scaunul sport atașat.
Greutate maximă: doar 8,7 kg.
Se transformă rapid și ușor din varianta cu landou în varianta sport.
Un design extrem de elegant.
Ajustabil în multiple poziții, inclusiv într-o poziție complet orizontală, ideală pentru somn.
Scaun reversibil (chiar și în poziția de somn, scaunul poate fi fixat și cu fața și cu spatele către direcția de mers).
Șasiul este disponibil pe argintiu și negru, șasiul Igo Urban Nomad este diponibil pe argintiu, negru și gri-închis.
Două tipuri de roți: roți pneumatice sau din spumă ultra-ușoară.
Landoul ultra-ușor,  doar 3,4 kg.
Dispune de un spațiu de depozitare generos.
Plasă de țânțari integrată, care se potrivește perfect pe landou
Suspensii integrate în șasiu, care garantează confortul copilului pe drumuri accidentate

Caracteristici unice:

- Scaunul extrem de rezistent asigură spațiu suplimentar pe laterale și poate fi ajustat până la o poziție de somn perfect orizontală.
Această caracteristică asigură spatele copilului, care nu e blocat într-o poziție fixă, astfel încât acesta se poate întinde oricând dorește și se bucură de un somn sănătos chiar și în scaun.

- Șasiul Igo poate fi strâns, chiar și cu scaunul atașat, până la o formă extrem de compactă, încăpând foarte ușor într-un portbagaj mic sau chiar pentru a fi transportat în mână. Roțile pot fi scoase foarte ușor, căruciorul transformându-se într-o servietă.

- Landoul este cel mai ușor dintre lume: cântărește doar 3,4 kg! Greutatea extrem de mică este dată de tehnica unică de fabricare și de materialele folosite.

Pret: 3853 ron

Produs disponibil in Bebe Supermarket Militari (Bucuresti) si online pe mai multe site-uri.
Informatii suplimentare pe www.mutsy.com si www.facebook.com/mutsyromania
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod