Mr. Pich – dressing-ul inspirat al celor mici

Am intrat pe ultima sută de metri a vacanței de vară a copiilor, dar gândurile părinților zboară deja spre începerea școlii, marcată, printre altele și de noile outfituri care își fac loc în garderoba lor.
Versatilitatea colecțiilor de haine pentru copii oferite de Mr. Pich transformă garderoba copilului tău într-o sursă zilnică de inspirație și într-un mix atrăgător atât pentru ultimele distracții de vacanță, cât și pentru începutul răcoros al toamnei.

Iată câteva sugestii ultrașic pe care micuții le pot purta oriunde, oricând, păstrându-și accentul șic și elegant cu care vor cuceri priviri și se vor bucura de experiențe de poveste, indiferent că sunt în călătorie, la școală sau la un eveniment de familie.

Serile răcoroase la mare, evenimentele în familie sau chiar primele zile de școală sunt doar câteva ocazii în care această rochiță ultrașic și modernă poate fi purtată de micuța ta. Se pretează la o mulțime de combinații, iar detaliile de la nivelul umerilor îi oferă doza jucăușă de gingășie și accentul modern care caracterizează "Pich"-ul.

Ultimele zile de vară se vor regăsi perfect în această rochiță șic care nu trebuie să lipsească din garderoba micuței tale. O rochiță perfectă pentru orice ocazie, fiind extrem de confortabilă și de asortat, indiferent că e vorba de o plimbare, o distracție în familie sau chiar o zi de școala, în zilele ceva mai răcoroase.

Vrem, nu vrem, vara se apropie de final, iar micuții sunt cei care simt primii fiori reci ai serilor de sfârșit de august, început de septembrie. Vesta Flash Print de la Mr. Pich oferă băiețelului tău confortul de care are nevoie, fără a-l lipsi de accentul șic și trendy care-i caracterizează fiecare outfit.

O camasă șic, croită din materiale de calitate și cu un design perfect adaptat ultimelor tendințe este tot ce are nevoie prichindelul tău in dulapul cu haine, pentru a ieși din anonimat și a face față oricărui eveniment, indiferent că este o petrecere, o plimbare sau o zi de școală.

Încearcă Mr. Pich, brand-ul sincer al copiilor ce pășesc încrezători în lumea adulților.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod