McDonald’s lansează Campania Gust Nemțesc pe Placul Românului

McDonald’s România lansează, începând cu 2 octombrie 2015, două surprize de toamnă: sandvișul Saxon cu vită și sandvișul Bavarez cu cârnați. Cele două produse fac parte din campania “Gust nemțesc pe placul românului”, care aduce în atenția clienților două rețete noi, în ediție limitată și își propune să îi delecteze cu gusturi nemtești sărbatorite în stil românesc.
Prin această campanie, McDonald’s își dorește să recreeze atmosfera de toamnă, oferind un nou motiv de sărbătoare pentru români, inspirat din tradițiile nemțești, chiar și după terminarea verii. Sandvișurile vor fi disponibile până în 20 noiembrie în toate cele 67 restaurante McDonald’s din țară.

Sandvișul Saxon cu vită este preparat cu carne de vită, bacon, ceapă prăjită, într-o chiflă cu parmezan, alături de sos cheese mix și sos de muștar cu hrean. Sandvișul Bavarez cu cârnați conține 2 cârnați Thuringer serviți alături de bucăți de ceapă prăjită, înveliți într-o chiflă cu mălai și sos de muștar.

Campania “Gust nemțesc pe placul românului” este dublată de o actiune promoțională, activă în toate restaurantele din țară și pe site-ul www.mcdonalds.ro, prin care cei mai iscusiți vorbitori de limba germană vor avea șansa să câștige un premiu surpriză.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod