Magnum Gold - prima înghețată aurie din lume

Prima înghețată aurie din lume, Magnum Gold?! este prețioasă ca aurul și gustoasă ca orice alt sortiment de Magnum. Noul sortiment este o combinație delicioasă de vanilie de Madagascar și caramel cu sare de mare, învelite într-o crustă de ciocolată crocantă de culoarea aurului pur.
Prima înghețată aurie din lume, Magnum Gold?! este prețioasă ca aurul și  gustoasă  ca orice alt sortiment de Magnum. Noul sortiment este o combinație delicioasă de vanilie de Madagascar și caramel cu sare de mare, învelite într-o crustă de ciocolată crocantă de culoarea aurului pur.

O adevărată comoară, Noul Magnum Gold este un prilej de răsfăț pentru toți cei care urmăresc să-și împlinească plăcerile în viață, la fel de  rafinate precum aurul.

Pentru a celebra lansarea acestui prețios sortiment de înghețată, Magnum împreună cu actorul Benicio Del Toro, câștigător al premiilor Oscar și Globul de Aur și regizorul hollywoodian Bryan Singer, a realizat un scurt metraj despre furtul a 75 de milioane de lingouri de aur, care s-au dovedit a fi înghețate Magnum Gold?!.

Prezentată sub forma unui trailer pentru un film de acțiune, reclama ce va rula la TV începând cu 18 mai, este modalitatea perfectă prin intermediul căreia e transmis mesajul principal al celui mai nou sortiment Magnum: Magnum Gold?!, cea mai bună înghețată ce merită furată.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod