La Ploiești, învățarea se face cu ajutorul instrumentelor digitale pentru educație

Azi, învățământul se schimbă. Copiii sunt din ce în ce mai ancorați în viitor, în lumea digitală, iar profesorii trebuie să țină pasul cu ei. Și au reușit. Grație instrumentelor digitale. Școala Gimnazială Internațională Spectrum din Ploiești și-a propus anul acesta o abordare neconvențională a procesului didactic.

Cu ajutorul Netland Computers, aceștia au dotat majoritatea sălilor de clasă cu monitoare interactive și software educațional.  De ce? Pentru ca învățarea să fie diferită. Cool. Actuala.

La  Școala Gimnazială Internațională Spectrum din Ploiești, instrumentele digitale pentru educație asistă profesorii prin simulări, animații 3D, prezentări, manuale și teste derulate online. Obiectivul? Să îi atragă pe elevi și să transforme școala într-o experiență plăcută, actuală.

Inițial, Școala Spectrum Ploiești deținea două table interactive  - una la ciclul primar, alta la cel gimnazial.  Pe măsură ce numărul elevilor și al claselor s-a mărit numărul elevilor, a apărut nevoia de  noi table interactive.

Dar, pentru că și aici există un dar...panoplia instrumentelor digitale pentru educație s-a diversificat și a trecut la un alt nivel: monitoarele interactive, care oferă o experiență superioară și un set complex de facilități în utilizare. Urmarea a fost logică.

Școala  Internațională Spectrum Ploiești a achiziționat un monitor interactiv Newline cu diagonala de 65 inch și multi-touch în 10 puncte. Odată pus la treabă, rezultatele au fost uimitoare în rândul elevilor și profesorilor.
Etapa următoare? Școala a decis să mai cumpere încă 7 display-uri interactive.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod