kika vă invită la relaxare în stil mediteranean

Albastrul cerului, turcoazul mării, nuanțele calde ale nisipului plajei - pe toate le regăsim în colecția de mobilier, decorațiuni și accesorii de la kika, dedicată acestui sezon. Însă vara și relaxarea înseamnă mai mult decât atât. Înseamnă momente frumoase petrecute cu cei dragi. De aceea, kika vă propune, tot pentru această vară, o colecție de accesorii cu totul specială, decorațiuni care vă invită să vă bucurați de clipe frumoase la un ceai - ceaiul de la ora 5: ceasuri inedite, cuiere senzaționale, măsuțe cu stil.
  

Stilul mediteranean

Alegeți accesorii în tonuri  marine, cum ar fi vesela pentru masă și obiecte de iluminat care amintesc de felinarele marinarilor.  Mobilierul din lemn  deschis la culoare sau păstrat neprelucrat în nuanţa lui naturală este de asemenea în ton cu stilul mediteranean.  Decorați living-ul cu articole de mobilier simple, albe, folosiți ca accente de culoare, perne decorative, tabureți în tonuri marine și diverse obiecte tematice– scoici, rame foto cu amintiri din vacanță – pentru a aduce frumusețea mării în locuința voastră.

Și ce poate fi mai frumos decât un apus de soare chiar la noi acasă? Așezați pe unul dintre pereții holului de la intrare un tablou care invită la o plimbare pe  plajă.
  În amenajarea dormitorului, orientați-vă către un pat din fier forjat, deasupra căruia montați un baldachin dintr-o pânză vaporoasă de culoare albă sau beige. Păstrați aceeași paletă cromatică si structură pentru decorațiuni: piatră, lemn, sfoară, scoici.

Este vară, sezonul în care timpul parcă se dilată și avem mai multă vreme de petrecut alături de cei dragi. Ce ar fi să ne invităm prietenii la un ceai? Colecția de accesorii și decorațiuni de la kika amintește de o după-amiază petrecută la un ceai delicios: cuiere și ceasuri cu personalitate sub forma unor mici ceainice sau ceșcuțe de poveste, ceasuri care vă fac cu ochiul, spunându-vă că ora relaxării se apropie.
Adăugați în living o măsuță chic, va fi punctul de atracție al camerei. Este ideală pentru momentele petrecute dimineața la un ceai sau la o cafea sau pentru după-amiezele de weekend în care primiți vizita prietenilor.  
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod