Kara Diamond - povestea din spatele bijuteriilor cu diamante

Putini au auzit despre Manisa, oras infloritor situat in zona Egeeana a Turciei. Nominalizata in publicatii straine ca "regiune a viitorului" sau printre orasele europene cu potential economic ridicat, Manisa detine secretul succesului. Leaderi de business isi au originile aici iar modul lor aparte de face comert a atras investitii din partea unor companii de renume mondial precum Vestel, Indesit, Bosch, Imperial Tobacco. Morris Schinasi este este unul dintre numele cu rezonanta din Manisa. A avut o copilarie nefericita marcata de boala si de saracie, fiind nevoit sa paraseasca scoala pentru a deveni paznicul unui cimitir.
Insa ambitia si perseverenta l-au facut sa ajunga, ani mai tarziu, fondatorul business-ului de tigari care astazi ii poarta numele.

Un alt nume cu origini in Manisa este Huseyin Karabacak, cel care a visat inca din copilarie sa ajunga un maestru al fericirii umane. El a inteles, copil fiind, ca podoabele sunt dragoste, prietenie si ca pietrele pretioase devin cu adevarat pretioase abia dupa ce bijutierul le innobileaza cu maiestrie, gust, cu un anume simt estetic. Povestea lui incepe acum 30 de ani intr-o manufactura de bijuterii, fara tehnologie evoluata, unde mainile faureau arta.
A stiut ca bijuteriile vor fi intotdeauna o podoaba de nepretuit dar si o investitie sigura asa ca a decis sa aduca aceste simboluri ale prieteniei in tarile europene. Romania a devenit pentru Huseyin tara de suflet tara in care si-a construit un renume prin cantitatile de bijuterii importate, prin numarul de colaboratori din orasele cheie, prin seriozitate si prin darul sau unic de a se pune in folosul clientului.

Astazi Huseyin este proprietarul showroom-ului de diamante din Romania care ii poarta numele: Kara(bacak). Situat in vecinatatea parcului Kiseleff, intr-o cladire ce pastreaza amintiri din perioada interbelica, atelierul de diamante te invita intr-o poveste in care stralucirile diamantelor valseaza pe tonuri de Paganini si de Bach.
Expertul diamantelor va va cuceri cu modul sau unic de a oferi consultanta atat pentru bijuteriile existente pe care le puteti reconditiona sau transforma cat si pentru alegerea diamantului perfect in functie de buget si de dorinta. Pretul platit va fi unul corect, in concordanta cu documentul international numit Rapaport list care reglementeaza pretul diamantelor pentru comerciantii din intreaga lume. Veti avea acces la limbajul universal al diamantelor care le diferentiaza in functie de claritate, taietura culoare si carat, aceste caracteristici fiind definitorii pentru stabilira pretului care poate varia de la cateva sute de euro si ajungand uneori la sume astronomice.
In atelierul de creatie Kara Diamond fiecare bijuterie visata este la un pas de a deveni realitate.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod