JOHNSON’S® Baby, peste 120 de ani de știință pentru bebeluși fericiți și sănătoși

Odată devenit părinte, totul capătă noi dimensiuni, iar îngrijirea corespunzătoare a bebelușului reprezintă una dintre cele mai mari provocări. Fiecare moment petrecut cu noul născut este important, fiecare atingere ajută bebelușul să se adapteze unui alt mediu, să cunoască și să înțeleagă ceea ce se întâmplă în jurul său.
De peste 120 de ani, JOHNSON’S® Baby studiază bebelușii, dezvoltând produse speciale, testate clinic, ce contribuie la îngrijirea corectă a pielii și la dezvoltarea armonioasă a celor mici.
Moștenirea și expertiza JOHNSON’S® Baby au ajutat la crearea unor produse ce respectă normele de calitate, asigurând beneficiile de care are nevoie pielea bebelușului. În România, JOHNSON’S®Baby este recomandat de Societatea Română de Pediatrie.

Știința simțurilor și rolul ei în dezvoltarea armonioasă a bebelușului

În primii ani de viață, bebelușul cunoaște lumea înconjurătoare prin intermediul simțurilor, care îl ajută pas cu pas să descopere tot ceea ce este nou în jurul său. În urma cercetărilor făcute pe parcursul anilor, JOHNSON’S® Baby a constatat importanța pe care o are stimularea senzorială în creșterea unui bebeluș.
Spre exemplu, tot ceea ce un bebeluș simte, miroase, aude și vede ajută la crearea legăturilor sinaptice și la dezvoltarea creierului.

Studiile arată că prin experiențe multisenzoriale consistente în primele luni de viață, bebelușii obțin
beneficii pe termen lung, de la reducerea stresului și o mai bună calitate a somnului, până la o durată
mai mare a legăturilor sinaptice.

Având la bază această știință, JOHNSON’S® Baby a creat produse speciale, care să transforme fiecare moment de îngrijire într-o experiență a simțurilor și în același timp, într-o oportunitate de învățare și cunoaștere pentru noul născut.

Produsele pentru bebeluși JOHNSON’S® Baby sunt realizate cu grija și cu atenția de care cei mici au nevoie, astfel încât să contribuie la dezvoltarea acestora încă din primele clipe de viață.
Certificarea TRIPLE BABY PROTECTION™ reprezintă angajamentul JOHNSON’S® Baby de a oferi îngrijire și protecție sigură și blândă pentru pielea și părul bebelușului.
Trecând o serie de teste riguroase, fiecare produs este eficient, delicat și sigur, având la bază formule special realizate, cu un număr minim de ingrediente necesare pentru a asigura beneficiul dorit.

Primul pas pentru o experiență multisenzorială este băița bebelușului. Șamponul JOHNSON’S® Baby cu formula sa unică FĂRĂ LACRIMI® este la fel de delicat cu ochii, precum apa pură. De aceea, este ideal pentru curățarea părului bebelușului, se clătește ușor, lasând părul fin și moale.

După baie, rutina de îngrijire continuă cu un masaj, de fiecare dată o oportunitate de stimulare a simțutilor pentru bebeluș.
Pielea nou născuților se deshidratează mult mai repede decât pielea unui adult, de aceea uleiul JOHNSON’S® Baby este special realizat pentru a crea o barieră de protecție a pielii. Produsul este indicat pentru masajul bebelușului.

JOHNSON’S® Baby Loțiunea de Spălare Delicată, cu o formulă originală, asigură hidratarea pielii bebelușului, cu fiecare băiță. Spuma de baie cu aroma sa unică ajută la stimularea simțurilor celui mic.

Șervețelele igienice JOHNSON’S® Gentle All Over Baby Wipes
sunt partenerul de încredere al părinților, iar aceștia ar trebui să le poarte de fiecare dată în geantă.

Ele conțin formula FĂRĂ LACRIMI®, care ajută la o curățare blândă a corpului și a ochilor.
Șervețelele sunt, de asemenea, îmbogățite cu loțiunea JOHNSON’S® Baby ce conține până la 97% apă pură. Nu au alcool și săpun, sunt hipoalergenice, cu o delicatețe dovedită clinic. Șervețelele sunt recomandate pentru curățarea completă a pielii bebelușului.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod