J&B te transforma in VIP la Electric Castle

Electric Castle a anuntat joi dimineata lineup-ul final pentru festivalul din 14-17 iulie, ce va avea loc pe deja faimosul domeniu Banffy. Pentru ca stim deja ca atat artistii internationali cat si cei locali ti-au stranit curiozitatea si ai vrea sa pornesti spre Cluj chiar acum, ti-am pregatit o surpriza – o experienta VIP la Electric Castle.

J&B premiaza intalnirile neasteptate de idei si pentru ca esti un spirit independent te trimite la festival. Tot ce ai de facut este sa intri pe site-ul nostru si sa iti testezi intuitia.

Ghiceste unul dintre artistii din urmatorul blend muzical J&B si scrie-i numele in lista de comentarii de mai jos. Ai sansa sa castigi un bilet VIP pentru doua persoane in J&B Village la Electric Castle.

Ce inseamna un astfel de pachet? Este simplu: doua abonamente complete pe tot parcursul festivalului, plus cazare VIP pentru doua persoane in unul dintre spatiile special amenajate in J&B Village. Timp de  4 zile vei fi in mijlocul distractiei la doar cativa pasi de artistii tai preferati si de momentele speciale din cadrul festivalului.

J&B Village este locul unde mintile independente se bucura impreuna, iar tu te poti alatura acestui blend electrizant. Primul blend muzical i-a adus impreuna pe Adda si Macanache (aici poti vedea rezultatul colaborarii lor: https://www.youtube.com/channel/UCpjIz3eZHTO8qwJypDnhSgQ), dar combinarea surpinzatoare a spiritelor independente abia a inceput. Iar tu poti fi cel care ghiceste urmatorul blend!

 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Alina pe 11 Mar 2016, 20:12
    Cand e extragerea

    Exista un regulament? sau o data de anuntare a castigatorilor?

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod