Iuliana Beregoi - Artista de peste Prut este finalista la concursul “Vocea Rusiei”

Energie, talent, explozie si sute de fani. Iuliana Beregoi a facut furori si pe scena. Primul ei concert din Romania, “Vina mea”, care a avut loc pe 2 aprilie la Cinema Pro, a fost unul cu casa inchisa. Cu o scenografie inedita, invitati surpriza si mult talent, Iuliana a reusit sa-si cucereasca sutele de fani prezenti in sala. 

Artista a cantat, in premiera, noul ei single “Fac ce simt”. Dupa primele versuri fanii au cantat la unison, pana la final, alaturi de vedeta lor favorita. Scena a fost apoi cucerita de emotia si interpretarea Anisoarei Beregoi, sora Iulianei.

Aceasta a demonstrat ca talentul se mosteneste in familie si a impresionat publicul cu o coregrafie deosebita pe… hoverboard.

Coveruri ale artistilor internationali: Beyonce, Sia sau Jessie J sau romani: Delia, Irina Rimes sau Alina Eremia s-au auzit pe scena de la Cinema Pro si au fost cantate in cor, de Iuliana Beregoi si sutele de fani. Din concert nu au lipsit surprizele pregatite de artista de peste Prut. In ovatiile tuturor Alina Eremia a urcat pe scena si a interpretat, alaturi de Iuliana, piesa ei, “Vorbe pe dos”.

De asemenea, atmosfera fost completa de Profesorul Trasnit Spooky si Toni Tonini.

La finalul concertului, care a durat 2 ore, Iuliana le-a marturisit fanilor cel mai mare secret al ei: s-a apucat de vlogul cu care are atat succes pentru ca era foarte timida si nu avea curaj sa vorbeasca in fata camerelor. “M-am simtit extraordinar astazi, impreuna cu voi! Sa stiti ca ati fost cei mai tari! Va iubesc! Mi-ati transformat visul in realitate!” le-a declarat Iuliana Beregoi fanilor.

Cantareata-vloggerita si-a castigat fanii cu sinceritatea, carisma si talentul ei, adunand 200 000 de abonati la canalul propriu de Youtube si 10 milioane de vizualizari la videoclipul primului single, “Vina mea”, in doar 2 luni de la lansare.

Iuliana Beregoi este un artist lansat de Mixton Music.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod