Iubiri neconvenționale la Paramount Channel de Valentine’s Day: oare în ce circumstanțe îți vei găsi iubirea?

Paramount Channel le pregătește o surpriză celor care iubesc poveștile neconvenționale de iubire. Cuplurile care preferă o seară liniștită în confortul casei sau cei care nu sunt într-o relație, dar au nevoie de puțină inspirație pentru a-și găsi jumătatea, vor putea viziona filme care au făcut istorie.
De la ora 18.10, John Travolta și Olivia Newton-John revin pe micile ecrane în filmul cult „Grease“, comedie despre iubirea de o vară a unor adolescenți în America anilor 1950, care descoperă ulterior în toamnă că învață la același liceu. Vor încerca ei să reaprindă flacăra pasiunii din timpul verii?

Ghinionul o urmărește pe Katherine Heigl în „27 de rochii“, care se va difuza de la ora 20:30.  Aceasta este domnișoară de onoare la 27 de nunți, dar nu reușește să își găsească jumătatea.
Cea de-a 27-a nuntă este și cea care o tulbură cel mai tare, având în vedere că barbatul pe care îl iubește demult urmează să se căsătorească cu sora ei.

Mai mult, Uma Thurman este  „Fosta mea super gagică“ de la ora 22:50. Filmul relatează povestea unei fete cu superputeri, care este părăsită de iubit din cauza geloziei și a posesivității duse la extrem. Când aceasta află că fostul iubit încearcă să își refacă viața alături de altcineva, decide să apeleze la puterile supranaturale pentru a-l distruge.


 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod