Irina Scrotter: "Lenor Parfumelle a fost inspiraţia mea"

Inspirată de Lenor Parfumelle, cu arome de parfum franţuzesc, Irina Schrotter a creat pentru tine trei rochii superbe: Subtile, Seduisante şi Magnifique.

Inspirată de Lenor Parfumelle, cu arome de parfum franţuzesc, Irina Schrotter a creat pentru tine trei rochii superbe: Subtile, Seduisante şi Magnifique.

Anul acesta de Revelion, alege noul Lenor Parfumelle şi lasă-te învăluită de parfumul fraţuzesc al hainelor de lux, create de Irina Schrotter. Poţi alege între trei modele de rochii, câte una pentru fiecare variantă a colecţiei Lenor Parfumelle: Subtile, Seduisante sau Magnifique.

Lasă-te răsfătaţă de luxul franţuzesc al unei rochii, creată special pentru personalitatea ta. Alege rochia care ţi se potriveşte: rochia Lenor Subtile, care îţi pune în evidenţă feminitatea şi senzualitatea, Lenor Magnifique, pentru o ţinută impunătoare, potrivită unei personalităţi puternice sau rochia Lenor Seduisante pentru o apariţie îndrăzneaţă, seducatoare.  

“Lenor Parfumelle a fost inspiraţia mea.

Fiecare variantă a acestei colecţii speciale (Lenor Subtile, Lenor Magnifique sau Lenor Seduisante) m-a impresionat într-un mod aparte. Lenor Parfumelle m-a inspirat în a crea o nouă colecţie de haine. Astfel, am creat trei noi rochii de seară, câte una pentru fiecare variantă din colecţia Lenor Parfumelle. Fiecare rochie poartă amprenta unei personalităţi distincte,” a declarat designerul Irina Schrotter.

Amintind de cele mai rafinate arome franţuzeşti, experienţa cu Lenor Parfumelle este unică. Este o aromă  care te face să te simţi senzuală, adăugând senzaţia luxului în fiecare zi.

Dezvoltat împreună cu parfumurieri de top, Lenor Parfumelle se încadrează în gama aromelor celor mai fine parfumuri.
Mirosurile sunt multidimensionale, structura lor este identică cu cea a parfumului original. Creat pe baza aceleiaşi piramide a mirosurilor folosită pentru a descoperi mirosul preferat al fiecărei femei, Lenor Parfumelle oferă o aromă unică, de top, conferind o senzaţie de lux pe durata întregii zile.


Amintind de aroma parfumurilor franţuzeşti, noua colecţie Lenor Parfumelle este disponibilă în trei variante: Magnifique (o combinaţie de pere şi citrice, orhidee alba, Floarea Florilor (Ylang Ylang), în timp ce mirosul de bază e un amestec de santal şi vanilie), Seduisante (dezvăluie un amestec floral de iasomie, Ylang Ylang şi floare de chiparos, oferind un parfum proaspăt de lămâie italiană şi prună) şi Subtile (un iz de iasomie, mimoză şi frezie, şi o uşoară aromă de vanilie şi nucă de cocos). 
Fiecare din cele trei variante au surprins esenţa parfumului frantuzesc.

Colectia Lenor Parfumelle - O modalitate simplă de a conferi stil şi eleganţă - în fiecare zi, pe durata întregii zile.

Preţul pentru 1 balsam Lenor (Magnifique, Seduisante sau Subtile) este de 8,064 ron fără TVA, la 75ml.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod