In sezonul rece caldura vine de la Brico Depot

Atentionari de vreme rece, grade in scadere si preturi mici in fiecare zi. Este prognoza dupa care profesionistii si amatorii in constructii, amenajari interioare si exterioare isi aleg produsele care le ofera confort si un cadru de poveste. Aduna-i pe cei dragi aproape si descoperiti impreuna solutiile istete de incalzire: seminee, radiatoare, centrale termice, corpuri de iluminat sau bucatarii modulare.
Santierele sunt locul unde iti pui la treaba creativitatea si unde dezvolti cele mai indraznete planuri. Dar atunci cand ajungi acasa, ai doar o singura dorinta; un ceai fierbinte, savurat in fata semineului Alpina, in timp ce rasfoiesti in tihna noul catalog valabil in perioada 30 septembrie – 26 octombrie.Pe masura ce toamna isi intra si mai mult in drepturi, lumina naturala este din ce in ce mai redusa. O plimbare si o sesiune de shopping in magazinele Brico Depot sunt benefice, mai ales cand pe lista de cumparaturi se afla corpurile de iluminat care aduc o raza de lumina calda si armonie casei tale.

Continua amenajarile in aceeasi nota si echipeaza-ti bucataria cu mobilierul modular Cristal, Magnolia sau Lisa, din PAL melaminat si manere din metal incluse.Si pentru a completa imaginea unei toamne tarzii, planteaza acum butasii de trandafiri, cu ajutorul uneltelor de gradina pe care le gasesti in catalog, iar primavara urmatoare gradina ta va fi infloritoare.Pata de culoare este asigurata de arbustii de thuja Smaragd, cu o inaltime de 80 cm, rezistenti la temperaturile geroase.
La biroul BRICOCREDIT din magazinele Brico Depot pentru a gasi solutia financiara perfect adaptata nevoilor tale. 
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod