În Săptămâna Grecească de la Lidl, descoperi savoarea Greciei

Din 28 septembrie, Lidl te poartă pe meleagurile insulelor grecești și îți aduce aproape delicioasele mâncăruri care îți vor recrea atmosfera de vacanță. Astfel, în Săptămâna Grecească de la Lidl, poți face o nouă călătorie culinară, descoperind și redescoperind savoarea Greciei.
Începe-ți ziua cu delicatețea pastei de susan cu miere (9.99 de lei), sau aromează-ți diminețile cu petale de trandafir în sirop (9.99 de lei). Asigură-te că nu lipsesc din meniul tău nici aperitivele grecești ce-ți amintesc de vară: năut cu măsline și morcovi sau fasole albă cu bob mare în oțet (8.99 de lei). Pentru un mic-dejun dulce, dar plin de energie, poți opta pentru batoanele cu fistic și miere (5.55 de lei).

O gustare tipică Greciei nu ar fi completă fără iaurt, așa că încearcă iaurtul natural grecesc (8.99 de lei), alături de o plăcintă cu carne (17.99 de lei), sau o porție din binecunoscuta plăcintă cu cremă, Bougatsa (11.99 de lei).
            
Lasă-te cucerit de gustul proaspăt al tradiționalului tzatziki (3.49 de lei), de care te poți bucura în combinație cu savuroasele rulouri din carne (21.99 de lei), cu umplutură de brânză, care se găsesc în diverse sortimente, pentru toate gusturile.

De la o masă grecească, alături de prieteni, nu poate lipsi clasica brânză feta (7.99 de lei), pe care o poți servi cu măsline verzi fără sâmburi (17.99 de lei).
Oferă o aromă specială platourilor tale și surprinde-i pe cei dragi cu specialități precum măslinele verzi umplute cu migdale sau cu usturoi (6.99 de lei). Nu uita nici de brânza halloumi (11.99 de lei), pe care versatilitatea în bucătărie o face nelipsită din meniurile grecești. Prajită, pe grătar, la cuptor sau simplă, ea este ingredientul perfect al unei mese tradiționale grecești.

Pentru o salată gustoasă, alege uleiul de măsline extravirgin, din măsline Kalamata (18.99 de lei), iar dacă vrei să experimentezi arome deosebite, la Lidl vei găsi trei specialități de ulei de măsline, cu lămâie, portocale și cu oregano (12.99 de lei).
Un strop de oțet balsamic cu miere (7.99 de lei) adaugă un plus de gust mâncărurilor tale preferate.

Surprinde-i pe cei dragi cu un festin din midii fără cochilii (13.99 de lei), alături de care puteți servi tradiționalul vin alb sec produs în Grecia, Kanenas (29.99 de lei). Iar dacă este vorba despre tradiție, poți încerca unul dintre cele două sortimente de Ouzo (27.99 de lei sau 29.99 de lei), băutură specific grecească. La desert, uimește-i cu delicioasa halva din susan măcinat, cu miere (8.99 de lei) și cu baclavaua cu nuci și scorțișoară (14.99 lei).

Din 28 septembrie, în Săptămâna Grecească de la Lidl, lasă-te purtat pe valurile pline de savoare ale bucătăriei grecești.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod