În Săptâmâna Curățeniei Generale, cu noile produse W5 eco, Lidl te ajută sa îţi faci casa lună

De luni, 17 martie, în magazinele Lidl vei găsi tot ceea ce îți trebuie pentru a te înarma în lupta pentru ordine și curățenie. În plus, cu ocazia Săptămânii Curăţeniei Generale, își va face debutul noua gamă W5 eco, ce conține soluții ecologice de curățare, pe care le vei găsi mereu în magazinele Lidl.

Curățenia de primăvară nu trebuie să-ți dea bătăi de cap anul acesta, pentru că Lidl îți vine în ajutor. De la mopuri inteligente și mături electrice, la soluții ecologice de curățare și sisteme de depozitare, în Săptămâna Curățeniei, la Lidl ai la dispoziție un întreg arsenal care să facă din curățenia de primăvară o joacă de copii.

Fiindcă produsele de curățare ar trebui să fie necruțătoare cu murdăria, dar prietenoase față de natură, Lidl lansează în Săptămâna Curățeniei noua gamă W5 eco.
Disponibilă mereu la Lidl de acum înainte, aceasta îți pune la dispoziție produse ecologice și eficiente, care te ajută să îți cureți casa fără să sacrifici curățenia mediului înconjurător sau să cheltuiești foarte mult. Astfel, poți opta pentru soluția eco de curățare a geamurilor, pentru detergentul eco pentru vase sau pentru soluția de curățare cu oțet. De asemenea, la dispoziția ta se vor afla și soluția eco pentru curățarea și igienizarea toaletei si soluția eco universală de curățare, ce te asigură de un impact minim asupra mediului.

Pentru curățenia ireproșabilă a podelelor, alege mătura electrică, dotată cu un accesoriu pentru ștergerea prafului.
Ideale pentru curățarea gresiei sau parchetului sunt și mopurile cu spray pentru ceramică sau pentru parchet. Având un rezervor pentru apă sau detergent și un spray reglabil, ele elimină efortul suplimentar al transportării unei găleți pentru mop.

Stochează, ordonează și protejează lucrurile tale cu ajutorul cutiilor pentru depozitare din oferta Lidl. Fie că alegi cutia de depozitare cu un volum de cca. 30 de litri sau setul de 2 cutii de depozitare, cu un volum de cca. 15 litri fiecare, te vei bucura de mai multă ordine folosind soluții simple și ingenioase.

Curățarea și întreținerea hainelor tale va fi mai economică și mai simplă ca niciodată cu ajutorul detergentului de rufe, a sprayului pentru pete și a săpunului pentru pete, dotat cu o perie pentru tratarea rapidă și practică a petelor încăpățânate.
Folosind soluția pentru călcat rufe vei simplifica procesul de călcare, eliminând chiar și cele mai dificile cute. Nu trece cu vederea însă nici întreținerea mașinii tale de spălat, pentru care Lidl ți-a pregătit soluția anti-calcar. Pret solutie eco de curatate geamuri: 6.99 lei.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod