Homebread XXL Baguette este cel mai bun brutar

Îţi aminteşti de gustul şi mirosul pâinii frământate în casă şi coaptă la cuptor de ţară? Acum poţi savura acestă aromă în fiecare zi la masă, folosind Homebread XXL Baguette, de la Moulinex, cu care poţi coace pâinea exact aşa cum îţi doreşti: tu alegi greutatea (Homebread XXL având o capacitate maximă de 1.5 kg), gradul de rumenire şi ce ingrediente foloseşti.
Îţi aminteşti de gustul şi mirosul pâinii frământate în casă şi coaptă la cuptor de ţară?  Acum poţi savura acestă aromă în fiecare zi la masă, folosind Homebread XXL Baguette, de la Moulinex, cu care poţi coace pâinea exact aşa cum îţi doreşti: tu alegi greutatea (Homebread XXL având o capacitate maximă de 1.5 kg), gradul de rumenire şi ce ingrediente foloseşti.         

În ultimii ani, am devenit din ce în ce mai atenţi cu alimentele pe care le consumăm, interesaţi să ne menţinem sănătatea şi o siluetă cât mai suplă.
În căutarea echilibrului perfect, de multe ori ne-am ghidat după mituri: unii spun că pâine îngraşă, alţii spun chiar că pâinea „prosteşte”. Sperând că vom ajunge repede la starea de sănătate sau la silueta „ideală”, credem informaţii false, din surse “neautorizate”, fără să consultăm un medic nutriţionist.

Pâinea este un aliment sănătos, te ajută “să funcţionezi mai bine” ! Ea nu trebuie să lipsească de pe masa nimănui, susţin nutriţioniştii. Pentru că atunci când nu depăşeşti cantitatea zilnică recomandată – două felii potrivite la o masă, te ajută să te menţii în formă sau chiar să slăbeşti.
În plus, contine vitamine, fibre si minerale esentiale şi este o sursă importantă de carbohidraţi cu ardere lentă, care ajută la menţinerea constantă a glicemiei, asigură energie organismului şi oferă o senzaţie de saţietate, de lungă durată.

Homebread XXL Baguette îţi oferă 16 programe de coacere, dintre care trei programe pentru dietă: fără gluten, fără sare şi un program pentru extra Omega 3. Mai puteţi pregăti bineînţeles pâinea albă tradiţională, pâine dulce, pâine cu seminţe, şi multe alte sortimente delicioase şi sănătoase, de care vă puteţi bucura încă de la micul dejun.
Cuptorul de pâine de la Moulinex poate fi setat cu o seara înainte să pornească dimineaţa, ca să vă treziţi înainte de micul dejun cu mirosul de pâine proaspătă şi caldă. În plus, cuptorul este prevăt cu suport de coacere pentru patru baghete şi două tăviţe detaşabile antiaderente.  Moulinex îţi oferă cea mai bună soluţie:  Homebread XXL Baguette, ca să fii sigură că pâinea pe care o mănânci este cea mai sănătoasă. La achiziţionarea cuptorului vei mai primi o cană şi o lingură pentru măsurare şi o carte de reţete disponibilă la cerere.
Preţ recomandat: 659 Ron.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod