HaHaHa Production suna clopotelul si prezinta primul single Fresh Kid

Cum vara bate la usa, HaHaHa Production suna de vacanta si prezinta un nou proiect muzical: Fresh Kid - N-ai scoala…e nasol. " N-ai scoala…e nasol este o piesa despre bucuria vacantelor si a pauzelor lungi din curtea scolii. Vorbeste despre acel moment cand te simti prizonierul clasei si al profesorilor, cand mintea iti zboara pe pereti, desi esti cu ochii la tabla, cand ai face orice altceva numai sa stai in banca, nu", spune Fresh Kid.

Cum vara bate la usa, HaHaHa Production suna de vacanta si prezinta un nou proiect muzical:  Fresh Kid: "N-ai scoala…e nasol. "

"N-ai scoala…e nasol"  este o piesa despre bucuria vacantelor si a pauzelor lungi din curtea scolii. Vorbeste despre acel moment cand te simti prizonierul clasei si al profesorilor, cand mintea iti zboara pe pereti, desi esti cu ochii la tabla, cand ai face orice altceva numai sa stai in banca, nu", spune Fresh Kid.

La doar 13 ani,  Fresh Kid este indragostit pana peste cap… de muzica.

A reusit sa-l convinga pana si pe Alex Velea, care a decis sa-l ia sub aripa lui protectoare si sa-l ajute sa devina un artist desavarsit. "Are potential si sunt convins ca va avea un cuvant de spus in muzica romaneasca. Cat despre piesa, ascultati-o o data si apoi o veti pune pe repeat", spune Alex.

Fresh Kid a.k.a Mario Galatanu, canta de la 5 ani. La 7 ani a inceput sa participe la concursuri si festivaluri de muzica usoara, nationale si internationale, de unde s-a intors cu bratele incarcate de premii.
In 2009, a castigat premiul I la Festivalul Cerbul de Aur junior si la Festivalul Mamaia Copiilor, iar in 2008 locul II, la aceleasi festivaluri. In 2011 a  reusit sa impresioneze juriul de la emisiunea Romanii au talent, unde a ajuns pana in semifinala.

HaHaHa Production este in permanenta in cautare de noi talente, iar Fresh Kid este un tanar cu o voce extraordinara care ne-a placut atat de tare, incat nu am putut sa nu il luam in gasca noastra, adauga cei de la HaHaHa.

 

 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • petro pe 5 Mar 2013, 21:47
    misto

    foarte misto muzica o ador

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod