Hello Holidays le oferă românilor călătorii sigure prin Europa cu autocare de lux

Din această vară, agenția de turism Hello Holidays pune la dispoziția turiștilor români dornici de vacanțe prin Europa oportunitatea de a călători la un nivel ridicat de siguranță, confort și lux, cu noile autocare Setra.

De curând, Hello Holidays a achiziționat două autocare de lux marca Setra, fabricate în Germania, investiția totală ridicându-se la aproximativ 700.000 euro. Unele dintre cele mai importante beneficii de care vor avea parte turiștii care vor călători cu noile modele de autocare sunt siguranța și confortul sporite, dar și accesul la diferite funcționalități și gadgeturi pe durata transportului.

„Sunt două autocare Setra, noi nouțe, modelele 516 HD (55 + 3 +1 locuri) și 519 HD (63 + 2 + 1 locuri), cumpărate de la fabrica din Neu-Ulm, Germania. Autocarele Setra au rămas singurele modele a căror producție mai are loc în Germania, oferind călătorilor o calitate superioară atât din punct de vedere al designului modern, cât și al confortului pe care acestea îl oferă. Setra 516 HD a costat în jurul a 300.000 euro, iar modelul Setra 519 HD în jurul a 400.000 euro.
Astfel, investiția totală se ridică la aproximativ 700.000 euro. Am ales să investesc în autocarele Setra, unul dintre cele mai recunoscute branduri de autocare la nivel mondial, pentru calitatea și durabilitatea acestora. Investim constant pentru a oferi turiștilor atât cazări de calitate, cât și circuite de suflet, în care confortul și siguranța transportului sunt esențiale
”, spune Mădălina Balaiban, fondatoarea agenției de turism Hello Holidays și a companiei Hello Holidays Transport.

Autocarele recent achiziționate de Hello Holidays vor fi ultilizate în special pe rutele internaționale, unde se călătorește adesea noaptea și este nevoie de mai mult confort. Vor parcurge trasee spre Grecia, Turcia și circuite frumoase prin Europa. De asemenea, cele mai noi modele de autocare Setra vor asigura transportul turiștilor și în cadrul proiectului „O zi cât o vacanță”, lansat de Hello Holidays, ce promovează escapadele de o zi în unele dintre cele mai frumoase locuri ale țării noastre și ale Bulgariei: Transfăgărășan, Bran, Transalpina, Delta Dunării, Veliko Tarnovo, Balcik.

„Noile autocare Setra un design modern și oferă un confort sporit, o mulțime de funcții și gadgeturi superioare, diferențiindu-se astfel de autocarele existente la ora actuală pe piața turismului din România.
Aceste modele au asistență la frânarea de urgență ABA 4 și tehnologie LED ultra performantă, cu grinzi de lumină precise. Alte caracteristici importante sunt încălzirea din pereții laterali, sistemul de climatizare de pe acoperiș, sau EvoCool, șoferii și pasagerii beneficiind astfel cea mai bună protecție posibilă”,
completează Mădălina Balaiban.

În prezent, Hello Holidays deține în portofoliu 18 mașini, dintre care: 9 autocare, 6 microbuze și 5 autoturisme, acestea deservind transportului turiștilor Hello Holidays și Hello Holidays Transport atât pe plan local, cât și internațional. De asemenea, Hello Holidays închiriază autocare performante și moderne de la firme de transport de top, necesarul pentru desfășurarea activității în ceea ce privește transportul turiștilor fiind mult mai mare ca numărul de mașini din parcul auto propriu.

În ultima perioadă, tot mai mulți turiști Hello Holidays optează pentru transportul cu autocarul, acest lucru datorându-se serviciilor și calității autocarelor, dar și profesionalismului conducătorilor auto, simțindu-se astfel în siguranță în fiecare călătorie.
Ca trend, pe primul loc în alegerea turiștilor Hello Holidays se află transportul cu autocarul, urmat de transportul individual și ulterior de cel cu avionul.

„Flota noastră de autocare și microbuze reprezintă unul dintre marile puncte forte ale companiei, alături de șoferii experimentați, bineînțeles. M-am străduit pentru acest lucru întrucât am înțeles, încă de la începutul business-ului, că vacanța nu înseamnă doar cazare, înseamnă întregul parcurs al călătoriei: de la primul pas în agenție, la confortul transportului, calitatea cazării, până la serviciile de asistență locală.Pentru clienții noștri, aceste noi achiziții înseamnă încredere, îndeplinirea promisiunii Hello Holidays în dezvoltare, în a le asigura călătorii sigure și, implicit, vacanțe frumoase. Pentru noi, echipa Hello Holidays, reprezintă bucuria dezvoltării, a clasării companiilor Hello Holidays și Hello Holidays Transport în topul celor mai sigure și mai mari companii de pe piața românească. Reprezintă faptul că ne dorim dezvoltarea și o realizăm, este palpabilă, fără însă a face rabat de la calitate.
Pentru mine, reprezintă o investiție de suflet, o reală bucurie, pe care sper că le-am transmis-o și le-o voi transmite clienților cu prima călătorie
”, spune Mădălina Balaiban, fondatoarea Hello Holidays.

Echipa Hello Holidays va continua seria investițiilor în tehnologie, inovație și resurse umane astfel încât să țină pasul cu trendurile internaționale din turism, iar călătoriile și vacanțele turiștilor care optează pentru serviciile Hello Holidays să fie conform așteptărilor și nevoilor acestora. În acest sens, unul dintre obiectivele din următorii doi ani este reînnoirea tuturor autovehiculelor din parcul auto cu modele de ultimă generație.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod