HEDI HOKA LANSEAZA CARTEA “IUBESC SA FIU FEMEIE – GHIDUL FEMEII DE NOTA 10”

Pe 21 noiembrie, la ora 17.30, in cadrul Targului International GAUDEAMUS - Carte de invatatura 2014, organizat la ROMEXPO (Pavilion Central), reputatul pshiholog Hedi Hoka lanseaza prima sa carte, intitulata sugestiv “Iubesc sa fiu femeie – Ghidul femeii de nota 10” (publicata de editura ALL).
La eveniment vor participa invitati speciali, oameni de cultura, care doresc sa fie alaturi de Hedi in aceasta zi importanta, dar si publicul iubitor de carte. Targul International GAUDEAMUS - Carte de invatatura 2014 reprezinta un eveniment emblematic pentru piata de carte din Romania. Ajuns la a XXa editie, GAUDEAMUS constituie un spatiu recunoscut pentru dialogul intercultural.

Hedi Hoka are peste zece ani de experienta in consiliere psihologica (psiholog specializat in dezvoltare personala) si coaching, fiind membra a Colegiului Psihologilor din Romania, a Society for Coaching Psychology din Marea Britanie, a International Leadership Association din S.U.A.  si a Mindfulness Association din Marea Britanie.
Este ambasador TEDxCluj si Jamie Oliver, Food Revolution. Este si autoarea primului CD mindfulness din Romania ”Relaxeaza-te”, din colectia ”Health and Science”, CD vandut in peste zece mii de exemplare.

Inscriindu-se in scopul nobil declarat, acela de a aduce stiintele comportamentale si descoperirile neuropsihologiei mai aproape de oameni, cartea se vrea a fi un ghid pe care fiecare femeie din Romania trebuie sa il aiba, pentru a depasi probleme si piedici ridicate de haosul cotidian. Pentru ca este foarte important sa avem grija de mintea noastra, “Iubesc sa fiu femeie – Ghidul femeii de nota 10” (Editura ALL) contine exercitii validate, care functioneaza in marea majoritate a cazurilor subclinice.
Cartea constituie o mana de ajutor pentru toti cei care considera ca au nevoie.

Creand o punte intre pshihologia aplicata si beletristica, “Iubesc sa fiu femeie - Ghidul femeii de nota 10” (Editura ALL) trateaza din punct de vedere psihologic, neuropsihologic si sexual - intr-o abordare moderna, fresh si realista - rolurile pe care le indeplinesc femeile moderne: femeia singura, femeia casatorita si femeia mama. In avalansa de  carti pe acelasi subiect existenta pe piata, “Iubesc sa fiu femeie - Ghidul femeii de nota 10” (Editura ALL) se distinge prin faptul ca abordeaza subiecte tabu intr-un limbaj usor de inteles si practic, in acelasi timp beneficiind de extinsa experienta in consiliere psihologica a autoarei.

 “Am scris aceasta carte pentru a transmite femeilor din intreaga lume un mesaj puternic: femeile sanatoase din punct de vedere emotional si mental se bucura, mai presus de toate, ca sunt in viata si se accepta pe sine deplin doar pentru simplul fapt ca sunt fiinte umane.
Acum ai la indemana un ghid complet al femeii implinite, indiferent de varsta, statut social sau cariera. ”Iubesc să fiu femeie” este cartea raspunsurilor care-ti fac viata frumoasa, o sursa de inspiratie ori de cate ori simti ca ai nevoie de aripi sa zbori. Ca femeie.”
declara Dr. Hedi Hoka.

Lansarea cartii are loc in cadrul Gaudeamus, la standul editurii ALL, vineri, 21 noiembrie, ora 17:30.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod