GRAM BISTRO – locul in care trebuie sa mergi iarna aceasta

Gram Bistro este una dintre destinatiile preferate de evadare ale bucurestenilor. Este un bistro la indemana, fiind situat in inima Bucurestiului, care merita vizitat, atat vara cat si iarna, si, in acelasi timp, reprezinta o schimbare radicala de peisaj, atunci cand atmosfera sufocanta din Bucuresti ne oboseste. Totul este amenajat cu mult bun gust, de la intrarea ampla cu geamuri mari, pana la interiorul cu detalii din lemn masiv. Iar lumina difuza creeaza o atmosfera intima si foarte placuta.

Gram Bistro urmareste o linie culinara moderna si rafinata, pusa in evidenta prin ingrediente fine, atentie la detalii si pasiune in a incerca noi retete si arome inedite. Preparatele culinare respecta specificul unui adevarat bistro: supe, salate, paste sunt cateva din mancarurile prezente in meniu, alaturi de preparate mai sofisticate si complexe in zona felurilor principale. Dintre tonul in crusta de susan cu alge de mare, spuma de avocado si sos de homar. Aici gasiti de asemenea o gama variata de starters, o selectie foarte interesanta de bruschete in niste combinatii delicioase.

Reputatia  deserturilor nu e nici ea mai prejos: moelleux au chocolat, cheesecake cu sos de fructe de padure, crema de mascarpone cu samburi de rodie, mar copt in Amaretto si umplut cu nuci si fructe uscate, sunt motive serioase pentru care revin mereu la Gram Bistro. 

Gram Bistro este si unul din putinele locuri din Bucuresti cu un meniu excelent de brunch pentru weekend-uri de rasfat si relaxare. Oferta este foarte variata de la preparate ultra healthy ca granola parfait, smoothie bowls si avocado toast pana la „soul comforting” pancakes sau platoul complet Gram.

Pe partea de bar, exista o selectie de vinuri romanesti, care cuprinde si cateva crame boutique foarte bune, pe langa cele mai cunoscute. De asemenea, e un loc cu vibe foarte bun pentru o seara de cocktail-uri cu prietenii si merita incercata ideea de freestyle pe care cei de la Gram au introdus-o: ai ocazia sa alegi ingredientele preferate pentru cocktail-ul tau, 100% personalizat. In concluzie, Gram Bistro e un deosebit atat pentru un meeting de afaceri cat si pentru intalniri relaxante sau petreceri cu prietenii.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod