Gradinţa Little Lodon – între cifre şi şcoala de vară

Gradinita Little London tine pasul cu timpurile si mizeaza pe un nou look, precum si pe o noua programa educationala, “care sa aduca invatarea mai aproape de elev prin personalizare, placere de a invata si autonomie in invatare”, spune Fabiola Hosu, Directoarea Gradinitei Little Lodon.
Gradinita Little Lodon se mandreste cu un design nou obtinut printr-o complexa renovare si redecorare. Ceea ce se traduce in cifre prin suma de 60.000 de euro.  <Aceasta actiune a fost vitala pentru cultura institutionala a gradinitei”, adauga Fabiola Hosu. Ea crede cu tarie ca orice business – ca sa fie cu adevarat profitabil -  are nevoie periodic de infuzii de capital.

Si, chiar si asa, managerierea unei gradinite ramane profitabila. „Gradinitele  functioneaza sub umbrela unui patronat juridic de tip ONG - Fundatie sau Asociatie, dar  ele pot constitui o sursa de profit.
Insa, marjele acestei profitabilitati si modul in care ea este gestionata sunt variabile”, crede Directoarea Little London.

Obiectivele celor de la Little Lodon  in noul an educational  sunt legate de proiecte educationale bine implementate si ancorate in structura gradinitei.

Totodata, ei vor sa se deschida catre alte gradinite si scoli din orice sistem de invatamant, public sau privat. „Vrem sa devenim un nucleu pentru training-uri, parteneriate si internship-uri dedicate profesorilor ce isi doresc sa vada lucrurile intamplandu-se”, considera Directoarea Gradinitei.

Managementul Gradinitei Little London isi doreste cu tarie o extindere a proiectului sau educational, printr-o posibila francizare  catre “business angels” ce doresc sa schimbe, alaturi de ei, paradigma educationala din Romania.
„Asadar, intentionam sa ne extindem si exploram deja zone si posibile parteneriate”, spune Fabiola Hosu.

Intre timp, Gradinita Little London da startul scolii de vara. Incepand cu 30 iunie, timp de opt saptamani, copiii vor trai vara la maxim, intr-un stil dinamic si educativ.

Little London Summer School este un format educational foarte amuzant , special creat pentru vacanța de vara, unde copiii de la 2 la 12 ani, (romani si de alte nationalitati) traiesc noi experiente de viata si invata lucruri diferite si inovative.
Scoala de vara este un program de 360 de grade, destinat unei dezvoltari complete atat pe plan fizic, cat si cognitiv si social.

Tie cum iti suna? Afla mai multe detalii pe http://littlelondonpipera.ro/scoala-de-vara/
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod