Grace Couture Cakes lansează colecția de torturi Signature Cakes 2016

Grace Couture Cakes lansează colecția de torturi couture Signature Cakes 2016. Cele unsprezece torturi din colecție sunt propunerile atelierului pentru evenimentele anului următor, aducând în premieră în România tendințele internaționale în cofetăria de lux.
Torturile Signature introduc noțiunea de concept cake: rețete proprii, rafinate, surprinzătoare, cu un decor unic, elegant, modern. „Ne-am dorit să oferim pretexte pentru clipe de neuitat alături de cei dragi: un moment romantic în doi, tradiția prânzului de duminică în familie, o sărbătoare între prieteni sau o aniversare. Este o colecție creată pentru momentele speciale și oamenii pe care îi prețuim”, spune Alina Sudriu, fondator Grace Couture Cakes.

Rețetele premium combină mousse-uri cremoase, precum cele de ciocolată belgiană, caramel, șampanie sau cognac, cu mousse-uri cu arome proaspete, light, de cireșe, fructe de pădure sau lămâie și blaturi amaretto cu migdale sau blaturi cu ceai verde.
Create folosind tehnici tradiționale și cea mai nouă tehnologie, torturile Signature au arome intense și texturi delicate, într-o armonie perfectă. Designul colecției Signature Cakes 2016 are la bază forme organice, glazuri în culori vibrante, cu străluciri de oglindă, decoruri de ciocolată belgiană și detalii prețioase, precum foița de aur.

„Lansarea unor noi rețete și unor noi propuneri în materie de design vine după luni întregi de cercetare, călătorii în țările care dau tonul în domeniu, cursuri și training-uri, căutarea celor mai bune ingrediente.
Printre ele se regăsește ciocolata belgiană de top folosită atât pentru mousse-uri, cât și în realizarea decorului modern,” afirmă Alina Sudriu, fondator Grace Couture Cakes.

Cherry Folie, Hazel Brandy și Fresh Lime alături de French Kiss, Italian Dream, Pink Delight, Champagne Sparkle, Whiskey Cream, Green Delight, Strawberry & Tea și Orchidea Nera sunt rețele propuse de atelierul Grace Couture Cakes pentru orice tort, indiferent dacă este vorba despre un tort aniversar  sau unul pentru evenimente speciale - nuntă, botez, evenimente corporate.


Torturile din colecția Signature Cakes se lucrează doar la comandă, decorul putând fi adaptat în funcție de eveniment.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod