Georgiana Onuti – ruga catre Mos Craciun

Georgiana Onuti (10 ani) a lansat pentru aceste sarbatori ”Mos Craciune, Mos Craciune” - o ruga catre Mos Craciun, nascuta din compasiunea micutei artiste pentru copilul necajit, care ramane nealinat in sarbatoarea de Craciun. Compusa de maestrul Razvan Mitoceanu, pe versuri compuse de Mariana Honceriu, piesa beneficiaza de un frumos videoclip regizat de Andrei Lesan, in registrul bucuriei, in armonie cu traditiile specifice Sarbatorilor.

“La mine acasa, traditiile sunt vii, ele joaca un rol important.

In familie, toti iubim cantecul si jocul popular, iar eu citesc si colectionez culegeri folclorice si imi compun propriile mele insemnari, pentru ca pe viitor sa pot valorifica si eu la randul meu traditia autentica”, spune micuta artista, indragostita de folclor. In prezent, Georgiana face parte din ansamblul Mostenitorii Bucovinei, condus de profesorul Carolica Bordea.

Mesajul micutei artiste pentru toti romanii pentru aceste Sarbatori si pentru noul an: “As dori ca in aceste Sfinte Sarbatori, fiecare roman sa primeasca un gram din binecuvantarea lui Dumnezeu, copiii fara parinti aproape sa nu se simta singuri si abandonati, iar in noul an pacea si linistea sa se aseze peste casele lor!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod