Gama PIP Studio, un melanj perfect de culoare și rafinament

kika te invită să descoperi gama PIP Studio pentru a-ți petrece serile blânde de toamnă într-un decor elegant care îndeamnă la relaxare. Imprimeuri pline de culoare, porțelanuri fine, lenjerie, prosoape pufoase și obiecte de baie simpatice, pe toate le regăsești într-o gamă plină de rafinament și culoare. Savurează momente prețioase la o ceașcă de ceai alături de prietenii tăi și bucură-te de magia frumuseții.

Colecția din acest an îmbină armonios motivele tradiționale cu stilul modern, purtându-ne într-o călătorie în care vei regăsi influențe de pe întreg mapamondul.

Noi, dar în același timp familiare, produsele din gama PIP Studio te transportă din cele mai îndepărtate colțuri ale Orientului până în casa primitoare a bunicilor.

Gama îți oferă acel stil cald de care te îndrăgostești încă de la prima atingere. Simțurile îți vor fi răsfățate de finisajele speciale și micile detalii ale tuturor produselor, iar paleta diversificată de culori te va face mereu să zâmbești și să te lași cuprinsă de magie.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod