Festivalul de modă pentru copii și adolescenți, Kids Fashion Week a ajuns la a patra ediție

Asociația Culturala Dominium în colaborare cu Avenue 48 – cea mai mare sală de evenimente din București organizează în perioada 21 – 22 decembrie, singurul Festival de modă destinat copiilor și adolescenților din Romania.            Evenimentul va aduce pe podium designeri și branduri din industria de modă pentru copii și adolescenți, și va fi prezentat de actrița si viitoarea mamică Diana Dumitrescu.


Cei prezenţi vor urmări ultimele trenduri în moda pentru copii și adolescenți, impuse de designeri şi branduri de renume din Romania si nu numai. Festivalul se bucura de prezența pe catwalk a colecțiilor designerilor Cătălin Botezatu și Clara Rotescu.
La acest eveniment hair stylingul va fi asigurat de către specialiștii de la Milano Luxury care cu aceasta ocazie vor prezenta ultimele trend-uri de coafuri si tunsori pentru copii și adolescenți intr-un show de hair style “Luxury M.
Kids” .

Kids Fashion Week este singurul festival de modă pentru copii și adolescenții din Romania, recunoscut de Federatia Romana de Design Vestimentar si Accesorii , care timp de doua zile va face din București, capitala modei pentru copii.   Ediția din acest an poartă numele de “LOLLIPOPS” iar designul catwak-ului Kids Fashion Week 2019 poartă semnătura arhitectului Laurențiu Paicu.
Astfel, toți iubitorii de fashion şi copilărie, sunt invitaţi să participe la Kids Fashion Week 2019, pe 21 – 22 Decembrie  de la orele 19:00.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod