Exploratorul Mike Horn - noul ambasador global Metaxa 12Stele

În 1888, Spyros Metaxa, un pionier al vremurilor sale, pornit în căutarea unei băuturi cât mai fine a reuşit să aducă lumii băutura cu reflexiile aurii ale ambrei, METAXA.

METAXA 12 Stele, expresia de vârf a acestei căutări, este o băutură emblematică ce şi-a gasit ambasadorul în Mike Horn, unul dintre cei mai mari exploratori ai timpurilor noastre.
Personalitatea deosebită şi reușitele lui Mike Horn îi întrețin o aură de curaj şi autenticitate ce reflectă pe mai multe planuri caracterul şi valorile Casei Metaxa şi îl recomandă ca ambasator ideal pentru METAXA 12 Stele.

Când îl întâlnești pe Mike Horn îi simți carisma și știi că ai în față un deschizător de drumuri: de la modul de relaționare cu oamenii și viața, până la felul în care Mike își planifică aventurile, totul la el este autentic, firesc, natural.

Mike urmărește autenticitatea în toate aspectele vieții sale și recunoaște “dăruirea Casei METAXA pentru crearea une băuturi unice”. Nu este surprinzator când spune “După o reușită ce merită împărtășită, într-un moment de prietenie autentică, mă bucur de o băutură fină, firește METAXA 12 Stele!

Curajul este imprimat în ADN-ul Casei Metaxa. Emblema Casei, imaginea “Razboinicului din Salamina” este simbolul determinarii de a transforma ideile în realitate. “Curajul nu înseamnă să ignori frica, ci să o depăşeşti, văzând ce poţi lua din ea, ce poti învăţa, pentru a merge şi mai departe”, spune Mike.

Curajul este determinant pentru reușitele mărețe iar Casa Metaxa a reușit încă din 1888 să creeze băuturi unice, precum METAXA 12 Stele.

"Limitele pe care ţi le impui singur sunt doar la nivel mental; când crezi că le poţi depăşi, atunci imposibilul devine posibil
".  MIKE HORN

Asemănător a fost şi crezul lui Spyros Metaxa, fondatorul Casei Metaxa. Pe vremea sa, cand bunurile exotice soseau in tara sa natală, Grecia, aducând cu ele un imbold către explorare, a creat o băutură deosebită, care a spart toate graniţele şi care astăzi se găseşte in peste 60 de tari. Mike Horn îmbogăţeste termenul de “explorare” şi propune un nou mod de a fi un vizionar.
Realizările lui Mike Horn şi ale lui Spyros Metaxa sugerează aceeaşi dorinţă de explorare.

De câte ori ai ocazia să porneşti într-o călătorie pentru cele cinci simţuri cu ajutorul unei băuturi excepţionale? Ţine o sticlă de METAXA 12 Stele şi vei simţi greutatea tradiţiei prezentă. Savurezi METAXA 12 Stele pentru că eşti un colecţionar de momente, un participant al unor experienţe senzoriale unice. Apreciezi îndrăzneala unor oameni extraordinari precum Spyros Metaxa şi Mike Horn, unul dintre cei mai mari exploratori ai timpurilor noastre. Saluţi măreţia realizărilor lor şi înţelegi cum au abordat viaţa şi felul în care au ales să îşi îndeplinească ţelurile.
Înţelegi cum o persoană ca Mike Horn se regăseşte în povestea vieţii lui Spyros Metaxa. Caractere remarcabile, aceştia au asemănări în realizarile lor, dincolo de graniţele timpului şi spaţiului.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod