Eucerin Men Gel de ras

proape fiecare zi începe cu bărbieritul. Acest ritual de îngrijire poate deveni plăcut şi uşor dacă alegem produse care previn iritaţiile şi tăieturile fine şi împrospătează pielea.
Aproape fiecare zi începe cu bărbieritul. Acest ritual de îngrijire poate deveni plăcut şi uşor dacă alegem produse care previn iritaţiile şi tăieturile fine şi împrospătează pielea.  Eucerin Men Gel de ras conţine tehnologia revoluţionară cu ioni de argint şi polimeri speciali ce uşurează bărbieritul. Aceştia previn iritaţiile şi tăieturile fine, în acelaşi timp hidratând pielea sensibilă.
Bărbieritul devine uşor şi plăcut, chiar şi pentru persoanele cu dermatită atopică sau acnee.

Cel mai mare secret al frumuseţii bărbaţilor stă în îngrijire. Fie că vorbim de faţă sau de corp, de păr sau de unghii, îngrijirea este cea care îi oferă bărbatului modern o imagine plăcută. Când ne referim la ten, pentru ca acesta să fie impecabil în orice moment este esenţială îngrijirea cu produse alese în funcţie de tipul său, cu atât mai mult cu cât pielea bărbaţilor este foarte diferită de cea a femeilor.
Aceasta produce mai mult sebum şi este mai grasă, fiind astfel mai predispusă la acnee, are pori mai dilataţi şi este expusă aproape zilnic unui factor agresant pentru ten: bărbieritul.

Eucerin se gândeşte la nevoile tenului bărbaţilor care îşi doresc să arate bine în fiecare zi şi le oferă cinci produse pentru rutina lor zilnică de îngrijire: pentru bărbierit - spuma de ras Eucerin Men şi gelul de ras Eucerin Men, pentru îngrijirea după bărbierit - After shave balsam Eucerin Men, pentru curăţarea tenului - gelul de curăţare Eucerin DermoPURIFYER şi pentru hidratarea tenului fără a-l încărca - noua cremă de zi hidratantă matifiantă Eucerin DermoPURIFYER.
Preţ informativ: 39 RON.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod