Elie Saab și evian® celebrează puritatea

Evian® anunţă colaborarea cu ELIE SAAB, pentru crearea unei sticle în ediţie limitată ce omagiază preocuparea ambelor branduri pentru puritatea designului.
Colaborarea cu ELIE SAAB face parte dintr-un șir de astfel de parteneriate, pe care evian®  le-a dezvoltat alături de branduri internaţionale de fashion, în ultimii 6 ani.

Anul acesta, cele 2 branduri îşi unesc forţele, proiectul lor având ca temă comună puritatea. Sticla este decorată cu emblematicul model de dantelă ELIE SAAB ce aduce aminte de designul elegant şi feminin ce s-a remarcat de-a lungul timpului în colecţiile designerului. Dantela delicată de culoare albă a fost aplicată cu o precizie arhitecturală, adăugând rafinament liniilor clare ce definesc silueta sticlei.

Rezultatul final simbolizează meşteşugul impecabil şi valorile pe care ambele branduri le împărtăşesc și  pentru care sunt renumite.

Sticla ELIE SAAB, ediţie specială evian® s-a lansat în România în două variante: 75 cl şi 33 cl, urmând a fi disponibilă în LOFT, începând cu luna noiembrie a.c.

PURITATE:

ORIGINE

Evian® a luat naştere în inima Alpilor francezi, un loc unic, protejat de mii de ani, încojurat de munţi şi gheţari.

O LUNGĂ CĂLĂTORIE

O călătorie de peste 15 ani, protejată de roci impermeabile, în timpul căreia apa evian® îşi dobândeşte compoziţia minerală perfect echilibrată.

PURITATATE NATURALĂ

Filtrată natural cu ajutorul nisipurilor glaciare, apa evian® izvorăşte în formă pură, aşa cum a fost creată de către natură.

DESIGN:

ELEGANŢĂ

ELIE SAAB, un designer înzestrat cu talent nativ, s-a diferențiat prin crearea unor piese atemporale și elegante, o adevărată celebrare a siluetei feminie.

MEŞTEŞUGUL

Folosirea celor mai fine materiale şi a ornamentelor complexe fac din fiecare creaţie o capodoperă de o frumuseţe sublimă.

VIZIUNEA

Dantela delicată ELIE SAAB şi silueta rafinată a sticlei evian®  crează o viziune comună a purităţii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod