Ela Crăciun te învață cum să faci ciocolată de casă fără zahăr

Bloggerul Ela Crăciun le pregătește copiilor ei, de o perioadă de timp, dulciuri făcute în casă, după rețete sănătoase, lipsite de zahăr sau conservanți. Una din aceste rețete este cea de ciocolată de casă fără zahăr, pe care vedeta ne-a împărtășit-o printr-o filmare postată pe canalul ei de Youtube. Ciocolata propusă se realizează rapid, în doar zece minute, și nu necesită fierbere.

Ciocolata este un desert pe care îl îndrăgesc atât copiii, cât și mămicile, iar atunci când îl faci acasă te poți asigura că are în compoziție numai ingrediente sănătoase.

Spre exemplu, eu am decis să nu adaug zahăr. Gustul a fost la fel de bun și, pentru că ne-am jucat cu oranemntele și formele, aspectul a fost și el cât se poate de plăcut. Rețeta este simplă și este gata în mai puțin de 10 minute".

Ingrediente: ulei de cocos - 125 gr; unt de cacao - 125 gr; cacao crudă - 125 gr; carob (roșcov)- 60 gr
miere naturală - 125 gr; vanilie - 1 vârf; scorțișoară - 1 vârf;sare neiodata - 1 vârf; esență de rom - 1 vârf.

"Se îmbină toate ingredientele în mixer și, în formele de la final, se pot adăuga, după preferințe, nuci, migdale, fulgi de cocos.

Nouă ne place foarte tare pentru că nu are zahăr, nu are lapte, E-uri sau conservanți”, declară Ela Crăciun, cunoscută în zona de online ca și Super Mom, prin proiectele speciale dedicate părinților și copiilor.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod