„E COOL SĂ FII BUN!” ESTE MESAJUL SUBWAY ROMÂNIA PENTRU TOȚI CEI CARE DONEAZĂ SÂNGE

SUBWAY®, cel mai mare lanț de restaurante cu servire fast food din lume, organizează pe 16 mai, pentru al treilea an consecutiv, o amplă campanie națională de donare de sânge. Unul din zece români care ajunge la spital are nevoie de sânge iar statisticile nu sunt deloc pozitive: mai puțin de 2% din oameni donează sânge. Apelul Subway pentru clientii săi este la solidaritate și bunătate.
Pe 16 mai, în toate orașele cu restaurante Subway din România, cei care au poftă de fapte bune, vor primi un sandviș delicios: italian sau falafel.  “Noi toți să ne dăm seama de importanța donării de sânge. Suntem consecvenți pe acest drum și avem un singur îndemn #doneazăbunătate. An de an, Subway România se implică activ și va continua să o facă, astfel încât să fim alături de cei aflați în nevoie” declară Rumen Radev, Business Development Agent pentru zona București-Ilfov.  “Viața e ciudată și te poți trezi oricând în postura celui care are nevoie de sânge.
Numărul românilor care au nevoie de transfuzii este în creștere, în timp ce numărul donatorilor scade. Este o realitate dură pe care vrem să o schimbăm. De aceea, în fiecare an, sustinem donarea de sange printr-o campanie ce îndeamnă la solidaritate și fapte bune. Pentru că e cool să fii bun”, spune Andrei Trifan, Business Development Agent pentru zonele din afara București-Ilfov.

Pe 16 mai, în 15 orașe din România, donatorii de sânge vor primi, din partea Subway  o recompensă fresh și gustoasă pentru gestul lor benevol.
Locuitorii din București, Cluj, Constanța, Iași, Pitești, Ploiești, Timișoara, Oradea, Suceava, Sibiu, Alba-Iulia, Brașov, Arad, Deva si  Focșani sunt așteptați să ia parte la această campanie socială de responsabilizare.  
În București, campania se desfășoară pe 16 mai la Centrul de Transfuzie Sanguină București, amplasat în str. Constantin Caracaș 2.

Iniativa SUBWAY® beneficiază de sprijinul Institutului Național de Hematologie Transfuzională Prof. Dr. C. T. Nicolau, al centrelor de transfuzie locale, al Centrului de tranfuzii al municipiului București și al partenerilor campaniei: Asociația React și Adevărul Holding.
Voucher-ul oferit de SUBWAY® donatorilor este valabil pentru o singură persoană până la data de 28.05.2019.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod