Drumul Taberei ia masa împreună!

Prima masă comunitară organizată în centrul comercial Drumul Taberelor pentru locuitorii cartierului
Peste 100 locuitori din Drumul Taberei sunt invitați să gătească un prânz alături de 2 chefi și să ia masa împreună. Aceasta este prima masă comunitară organizată  în noul Food Court  al centrului comercial Drumul Tabrelor, o masă care să unească întregul cartier. Scopul acţiunii este de a crea relaţii între cetăţeni, de a socializa şi de a împărtăşi experienţe din cartier şi să colaboreze cu credinţa că pot schimba în bine lucrurile din jur.

Evenimentul este şi despre a bucătări împreună cea mai delicioasă salată şi un desert surprinzător de bun, alături de 2 chefi pasionaţi: Chef Dumitru Bucşa, executive chef Novotel şi Chef Cristian Văduva.
Oamenilor le place să se întâlnească şi să socializeze, iar pregătitul și luatul mesei împreună este experienţa care crează relaţii de durată. Pe lista invitaţilor sunt locuitorii din Drumul Taberei, oameni activi ai comunităţii, cei din inițiativele civice și bloggeri din cartier. Locuitorii sunt aştetaţi împreună cu copiii. Cei mici vor avea parte de activități creativ-distractive.

Pentru că ne dorim să fim o comunitate, fiecare participant va contribui cu ceva la această masă.
Gazdele aleg ingredientele și ustensilele de gătit, specialiştii şi distracţia. Invitaţii aduc mere, stafide şi nuci pentru desertul special. După ce vor găti, toţi participanţii vor lua prânzul în familia Drumul Taberelor.  Evenimentul este gândit pentru a acomoda 120 de adulți şi 50 de copii şi are loc în noul Food Court din centrul comercial  Drumul Taberelor. Sâmbătă, 16 iunie între orele 11:30 – 14:00.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod