Divertiland Playland a deschis porțile distracției

Divertiland Playland, cel mai mare parc de distracții indoor a deschis porțile distracției weekend-ul trecut în zona Pipera cu o tematica de Halloween. Copiii s-au bucurat de ateliere creative, face painting, baloane, dovlecei, fantomițe și lilieci, dar si de spectacole de muzică și dans și nu în ultimul rând de concursuri cu multe premii realizate pe scena de DivertiChica și CoolBoy-brand ambasadorii distracției la Divertiland.
Părinții s-au putut relaxa și ei savurând deliciile noului restaurant, American Diner ce îmbrățișează un look & feel American modern, de la mobilă, la decorațiuni și stil. Cu un meniu diversificat, conceput pentru nevoile culinare ale vizitatorilor de toate vârstele, cu salate, pizza și deserturi, restaurantul deservește atât clienții, cât și evenimentele organizate în locație sau zonele de birouri învecinate.

Divertiland Playland reprezintă un spațiu unic de distracții pe piața din România, aducând, între alte atracții – utilizabile atât de copii, cât și de adulți – singura pârtie de schi artificial acoperită din România, derdelusul, peretele de escaladă, caruselul, trambulinele și jocurile gonflabile, pistă de karting, trenulețul și multe altele.
O parte din noile atracții vizează sectiunea de gonflabile – unice în România prin dimensiunile și înălțimea lor - jocuri care se adresează segmentului de vârstă de până la 10 ani. Evenimentele tematice, precum Halloween și Crăciunul vor fi și ele printer noile puncte de atracție. Până în data de 8 noiembrie, vizitatorii se pot bucura de o tematică de Halloween, marcată prin decorațiuni și activitati specifice.

Până în luna decembrie, Divertiland Playland funcționează între zilele de miercuri – duminica, în intervalul orar 12:00 – 21:00.
În aceeasi perioada, părinții însoțitori pot intra în mod gratuit la Divertiland Playland, în vreme ce copiii cu vârste cuprinse între 1 -18 ani plătesc 35 de lei în timpul săptămânii și 50 de lei în weekend, pentru accesul în cel mai mare parc acoperit de distractii. Tariful de intrare asigură accesul gratuit la toate atracțiile parcului, ca și la evenimentele care sunt organizate în mod curent, precum ateliere variate, spectacole etc.

În ultimul an, Divertiland Playland a devenit una dintre locațiile favorite de organizat evenimente pentru copii, fiind preferat de peste 1.000 de familii care și-au aniversat cei mai mici membri.
Pe lânga accesul la atracții si servicii de calitate, Divertiland și-a construit o echipă de peste 20 de persoane care deserves domeniul de evenimente, și care oferă support celor mari și mici pentru organizarea aniversării perfecte.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod