Descoperă prima gamă de lux pentru îngrijirea părului bărbaților

System Professional crede în natura unică și carismatică a bărbatului. Tocmai de aceea a creat o gamă de îngrijire și styling ultra-personalizată, cu ajutorul tehnologiei inovatoare – EnergyCode™ Complex.
Noua gamă de produse profesionale destinate exclusiv hairecare-ului masculin, vorbește pe limba domnilor. Este vorba despre produse pe bază de ingrediente puternice, care oferă energie fiecărui individ în parte, ajutându-l să devină mai puternic și mai rezistent  împotriva stresului zilnic.
 
Experimentează energia pură a părului!

EnergyCode™ combină produsele de îngrijire și styling pentru ca aceastea să funcționeze într-o sinergie perfectă. Scopul lor este să ofere energie părului și să îl facă mai ușor de manevrat pentru styling-ul de zi cu zi.
 
Ne pasă de părul bărbaților!

Noua gamă de îngrijire cu lipide și creatină re-energizează părul.
Infuzate cu lipide, toate produsele respectă profilul energetic unic al bărbatului, pentru o podoabă capilară mai relaxată și mai ușor de controlat.
 
Styling pentru perfecțiune!

Pe bază de vitamine și creatină, obiectivul noii game de styling este să facă stylingul mai ușor ca formă, control, textură și definire. Fiecare produs este îmbogățit cu tehnologia CreativeCode™, care se bazează pe raportul ideal între polimerii de styling ultra-flexibili și ingrediente de îngrijire dovedite ale sistemului de îngrijire.
 
 
Energia părului se reactivează grație System Professional!
 
 
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod