Descoperă gustul luxului- Noua ediţie limitată Davidoff Café “Création Supérieure”

Davidoff Café prezintă ediţia limitată 2014, pentru adevăraţii cunoscători de cafea ce vor să celebreze anotimpul festiv cu stil! “Création Supérieure” este o compoziţie excepţională şi armonioasă a celor mai alese boabe de cafea Arabica din Africa de Est şi America de Sud, selectate de către sommelier-ul Davidoff Café şi prăjite cu multă atenţie.
Acest răsfăţ este prezentat într-un pachet elegant cu un design negru, având accente argintii şi un înveliş unic ce vine în completarea gustului rafinat al cafelei.

Davidoff Café "Création Supérieure" este disponibilă în două variante - cafea instant şi cafea prăjită – şi poate fi găsită la raft începând cu luna noiembrie 2014 şi până în februarie 2015.
În fiecare an, sommelier-ul Davidoff Café selectează boabele de cafea Arabica cu provenienţe exclusive din întreaga lume şi le premiază folosind denumirea “Suprême Réserve”. Cafeaua ce se ridică la aceste standarde este extrem de rară, astfel Suprême Réserve putând fi savurată doar pentru perioade de timp limitate.

Cu fiecare ceaşcă de Davidoff Café "Création Supérieure ", cunoscătorii încep o călătorie în care descoperă caracteristicile unice ale cafelei din cele mai alese regiuni de creştere.
Grija atentă a sommelier-ului Davidoff Café şi expertiza în prăjire sunt completate cu o notă interesantă de coacăze negre. Simbioza dintre atenţia dedicată calităţii la cele mai înalte cote şi răsfăţul pur sunt trăsăturile ce definesc caracterul Davidoff Café. Această pasiune pentru calitate urmează tradiţia instituită de către Zino Davidoff, fondatorul mărcii şi un iubitor al cafelei.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod