Descoperă emoția potrivită, cu gelurile de duș Palmolive Aroma Sensations!

Relaxare, stare de bine, energie sau răsfăț - cu gelurile de duș Palmolive Aroma Sensations, tu alegi cum îți începi ziua! Palmolive Aroma Sensations este disponibil în șase variante: So Relaxed, Feel the Massage, Feel Glamorous, So Dynamic, Feel Good și So Vibrant, ce îți vor asigura buna-dispoziție și îți vor încânta simțurile.
Gelul de duș exfoliant Feel Glamorous te va învălui în arome irezistibile de mure, vanilie de Bourbon și Fructul Dragonului. Spuma sa delicată îți va răsfața pielea și îți va da instant o stare de bine. 

Feel Good, cu arome tropicale de Frangipani, ulei esențial de Neroli și mango, îți va lăsa pielea mirosind delicios. Gelul de duș aromatic So Relaxed conține ulei esențial de levănțică, Ylang-Ylang și cardamom, care te vor ajuta să te relaxezi, după o zi obositoare. 

Un duș ca un masaj: Feel the Massage conține săruri minerale de la Marea Moartă, aloe vera și mentă, care îți exfoliază delicat pielea și o lasă moale și catifelată. 

Te așteaptă o zi lungă, plină de activități? Pentru un plus de energie și vitalitate, alege gelul de duș răcoritor So Dynamic, cu ulei esențial de mandarină și floare de portocal.

Pentru momente speciale, gelul de duș sidefat So Vibrant îți va lăsa pielea curată, hidratată, mirosind a fructe de goji, ulei esențial de ghimbir și Hibiscus.

Gelurile de duș Palmolive Aroma Sensations pot fi cumpărate la 250 ml sau 500 ml, la un preț mediu de 10,79 de lei. 

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod