Delikat sărbătorește 40 de ani de tradiție în bucătăriile românilor

Delikat, marcă a companiei Unilever, produs în România, la Ploiești, marchează 40 de ani de tradiție în bucătăriile românilor. Platforma de comunicare sub care Delikat celebrează cei 40 de ani poartă numele „Sărbătorește așa cum inima-ți poftește!”.
De 40 de ani, Delikat aduce în inimile și pe mesele românilor gustul românesc, adaptat la preferințele actuale ale acestora, la ceea ce ei apreciază la o mâncare tradițională: gustul bun și ingrediente de cea mai bună calitate. Cu ocazia aniversării, produsele Delikat îmbracă straie festive, printr-un ambalaj special, decorat cu brâu de sărbătoare. Acesta a fost creat de Anca Dragu, designer și specialist în pictură pe porțelan. Povestea brâului își are originea în horă, dansul românesc ce semnifică ideea de sărbătoare.

Pentru a intra în competiția pentru premiile aniversare, participanții trebuie să înscrie codul de pe spatele produselor cu ambalaj promoțional Delikat pe www.retetaperfecta/ro/delikat sau prin sms la 1772.


Fiecare al 40-lea cod care intră în promoție aduce posesorului două suporturi individuale de farfurii, decorate cu brâul de sărbătoare, și, de asemenea, șansa de a câștiga prin tragere la sorți marele premiu, 40.000 lei. Mai mult, cumpărătorii pot câștiga, în magazin, premii pe loc, dar și 40 de aragaze Arctic, prin tragere la sorți.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod