Couture Bebe a lansat colectia de rochii estivale pentru fetite

Magazinul online de haine pentru copii, Couture Bebe, a lansat colectia de rochii estivale pentru fetite, aducand in prim plan spiritul jucaus si energic al verii.

Colectia de rochite propune materiale usoare, precum tull, tafta satinata, dantela brodata, dublate de un dos de bumbac pentru a proteja pielea copiilor. Bazandu-se pe experienta de productie anterioara, dar si pe specialistii in design, Couture Bebe a reusit sa aduca un suflu nou pe piata produselor vestimentare pentru copii, colectia debordand de eleganta si stil, reusind in acest fel sa scoata in evidenta personalitatea si, in acelasi timp, gingasia fetitelor.

Mixuri de culori, forme si texturi se imbina armonios pentru a da nastere unor tinute confortabile, potrivite atat evenimentelor de zi, dar si pentru evenimente mai deosebite.

Daca iti plac rochiile cu imprimeuri florale, poti alege pentru micuta ta o rochie cu imprimeu floral galben, lila sau roz atat in partea de sus a rochiei, dar si la baza.

Mijlocul poate fi definit cu ajutorul unei benzi, tip cordon, in culoarea principala a rochiei, un accent care va da farmec intregii tinute ori poti alege rochiile la care topul este delimitat de partea de jos doar prin cusatura.

In cadrul colectiei de rochii pentru fetite Colors se regasesc si modele mai elegante de rochii, fie plecand de la rochiile clasice cu imprimeuri florale, prin adaugarea unor accente de dantela la baza rochiilor si la maneci, fie prin alegerea unor materiale mai pretentioase, precum dantela sau matase.

De exemplu, rochita Miriam este realizata din bumbac 100% cu imprimeu floral si este completata  armonios cu dantela in zona gatului, la maneci si in partea inferioara. Rochia poate fi completata cu bentita si botosei asortati. Aceasta rochie poate fi purtata la un eveniment special, precum o nunta, un botez sau chiar o serbare scolara. Fetita ta se va simti precum o printesa intr-o astfel de rochie.

Un alt element preferat de designeri, dar si de mamele de fetite sunt bulinele. Rochita Ariana este realizata din bumbac satinat de culoare fucsia si tull imprimat cu buline negre din catifea.
Modelul este accesorizat cu o funda supradimensionata in fata. Ramanand la buline, rochia Red Dots propune un alt concept si anume acela al bulinelor imprimate pe dantela, intr-o dimensiune mult mai mica. Rochia cu trena este realizatadin tafta satinata de culoare rosu cu aplicatii de dantela  cu buline, mansetele sunt accesorizate cu dantela, iar in zona gatului sunt aplicate manual floricele de culoare alb cu rosu. Rochia este completata de o bentita rosie, elastica, din jerse cu floare aplicata din dantela rochiei si de botosei asortati de culoare rosu din tafta satinata si jerse.

Descopera intreaga colectie de rochii Colors pe www.couturebebe.ro

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod