COPIII CREEAZĂ MAGIA CRĂCIUNULUI cu Ikea

Anul acesta, sărbătorim creativitatea și bucuria de a fi împreună, așa că îi încurajăm pe copii să decoreze ei casa de Crăciun.
Cei mici decid acum, iar noua colecție,
care include decorațiuni, suporturi de lumânări și textile călduroase pentru dormitor și sufragerie, îi inspiră să vină cu cele mai năstrușnice idei. Toate obiectele
contribuie la crearea unui spațiu primitor, plin de căldura sărbătorilor de iarnă, un spațiu în care să vă placă să îi invitați pe cei dragi.

Craciunul este una dintre cele mai importante ocazii în care, de obicei, ne strângem în același loc: acasă. Anul acesta putem transforma totul într-o sărbătoare,
lăsându-i pe cei mai creativi oameni pe care îi cunoaștem să decoreze casa.
Inspirate de roșu și alb, tradiționalele culori ale sezonului, această colecție este concepută pentru a aduce un spirit festiv în întreaga casă.  Tradițiile sunt diferite în toată lumea, dar bucuria de a avea o casă caldă și primitoare este un lucru pe care îl împărtășim cu toții.

Viziunea noastră este „Să creăm o viaţă de zi cu zi mai bună pentru cei mai mulţi oameni”, asa că vă prezentăm o colecție pentru sezonul de sărbătoare care se adresează atât celor care preferă varianta tradițională, dar și celor care vor o sărbătoare modernă.
Și, bineînțeles, celor care vor să le îmbine pe
amândouă.

Colecția din această iarnă propune un decor complet pentru sărbători. Masa este un spațiu important, locul în care ne adunăm să mâncăm și să petrecem timpul în familie.
Anul acesta avem mai multe decorațiuni pentru ferestre, pereți, uși, dormitor și, bineînțeles, pentru bradul de Crăciun. Aceasta este perioada anului în care poți fi cât mai creativ acasă. Atunci când ne adunăm să gătim, să coacem prăjituri și să decorăm, ne deschidem larg ușa pentru familie și prieteni.
VINTERKUL Cutie metal + capac, 3 bucăți, roşu 24,99 lei.  Potrivit pentru ceai, cafea şi alte alimente uscate.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod