Consultatii gratuite de logopedie pentru copii la Baby Boom Show în perioada 1-4 septembrie!

Vrei să știi care este nivelul de dezvoltare motorie a copilului tău? Dacă vorbește corect, dacă are o postură corectă a umerilor, a coloanei, a picioarelor? Toate acestea trebuie verificate de specialiști, iar la Baby Boom Show, târgul pentru copii și viitoare mămici, poți beneficia gratuit de astfel de consultații.

În perioada 1-4 septembrie, la târgul de la Romexpo vizitatorii pot beneficia de o ședință gratuită de evaluare logopedică și a dezvoltării motorii a copiilor, evaluarea fiind realizată de kinetoterapeuții pediatri și psihologii Centrului KinetoBebe.

Evaluarile urmăresc ariile de dezvoltare ale copiilor astfel:
•    Pentru bebelușii cu vârsta între 2 luni și 1 an, evaluările vor avea drept scop evidențierea achizițiilor motorii conform etapelor de dezvoltarea neuromotorie specifice vârstei.
•    Pentru copiii cu vârsta între 1-3 ani va fi evidențiată posturarea corectă la nivelul umerilor, al membrelor inferioare, al coloanei.
•    Pentru copiii cu vârsta între 3-10 ani se vor evidenția posturarea corectă la nivelul umerilor, membrelor inferioare, al coloanei și motricitatea vizând echilibrul, coordonarea, mobilitatea și forța.

Evaluările logopedice ale copiilor cu vâsta cuprinsă între 3 și 10 ani urmăresc nivelul de dezvoltare al limbajului precum și corectitudinea articulării și pronunției sunetelor și a cuvintelor.

După sesiunea de evaluare toți părinții vor primi o fișă de evaluare individuală care poate fi prezentată mai târziu în cadrul unui eventual consult la medicul specialist.

Pentru a beneficia de astfel de consultații gratuite, este necesar să vă programați din timp. Mai multe detalii se pot afla accesând http://babyboomshow.ro/vizitatori/centrul-kinetobebe.html. Baby Boom Show, târgul pentru copii de 0-7 ani și viitoare mămici, are loc la Romexpo în perioada 1-4 septembrie 2016, când vizitatorii vor putea descoperi produse și servicii de top, multe dintre acestea beneficiind de reduceri importante de preț, doar pe perioada evenimentului.

Astfel, sub cupola Pavilionului Central Romexpo, cele mai mari branduri de profil vor expune produse de ultimă generație precum mobilă, cărucioare, landouri și scaune auto pentru copii, îmbrăcăminte, încălțăminte și accesorii pentru bebeluși și copii cu vârsta de până în 7 ani, produse alimentare specifice, jocuri și jucării, articole pentru sănătatea și creșterea copiilor, precum și servicii medicale destinate gravidelor, bănci de celule stem, centre de pregătire pentru naștere și post naștere.

In plus, în timpul târgului Baby Boom Show se vor derula seminarii utile pentru viitorii părinți ori pentru proaspetele mămici, evenimente interactive susținute de specialiști, precum cursul de puericultură „Școala viitoarelor mămici”, Cursul de diversificare și nutriție sau Cursul de Siguranță a copilului în autovehicul.  Pe website-ul www.babyboomshow.ro pot fi găsite mai multe detalii despre cum se poate ajunge la Baby Boom Show ce produse și servicii se vor putea găsi la marele târg de la Romexpo.


Parteneri media: Eva.ro.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod