Colectia de portelan Hora va fi lansata la Ambiente, cel mai mare targ de bunuri de larg consum din Frankfurt

Colaborarea in premiera dintre studioul de design Porphyras si producatorul de portelanuri Axa Porcelaine, ambii din Romania, va fi marcata la targul Ambiente de la Frankfurt, din perioada 10-14 februarie prin lansarea unei colectii de portelanuri avand un design inspirat din modele traditionale romanesti.

Lansarea colectiei capsula, compusa in prima faza din sase piese, sub numele Hora, se va face in prezenta publicului international, in cadrul unuia dintre celei mai mari evenimente anuale de profil, Ambiente.

Aceasta colectie este inspirata din cusaturile traditionale romanesti, in nuante de rosu si negru, transpuse pe formele moderne din portelan, intr-o maniera originala.
Numele Hora este tipic romanesc, dorindu-se sa se prezinte lumii intregi o frantura din frumusetea, originalitatea si talentul national.

Colectia contine un set de masa (două farfurii si un bol), un tea for one, o ceasca cu farfurioara pentru cafea si o cana coffee to go (cu capac din silicon), cu forme deosebite, adaptate stilului de viata modern.
Dupa lansarea internationala, colectia Hora va fi lansata si in Romania.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod