Cofetăria Ina - 17 ani dulci cu miros de prăjituri, plăcinte și cozonac

În anul 1999, cofetăria Ina a copt primul blat și a realizat prima prăjitură. Afacerea a pornit în familie și a continuat să se extindă ghidată de pasiunea pentru deserturi și gustări delicioase.

Creația este trăsătura ce caracterizează cel mai bine echipa Ina. Cu idei proaspete, cofetarii de aici și-au propus să ofere mereu clienților ceva nou. Și au reușit timp de 17 ani să fie cea mai îndrăgită și cunoscută cofetărie din zona Tineretului. Vitrinele care se împrospătează în fiecare lună cu un produs, torturile personalizate, gama variată de plăcinte și cozonaci alături de rețetele care se adaptează în funcție de sezon și preferințele clienților, au câștigat simpatia iubitorilor de dulce.


Martie a fost o lună specială pentru echipa Ina. În ultima zi a lunii au serbat 17 ani de când învăluie atmosfera cu mirosul îmbietor al gustărilor proaspete. A fost un prilej bun de a invita toți prietenii Ina să se bucure de prăjiturile lor preferate. Echipa Ina i-a așteptat și pe cei care și-au dorit să guste pentru prima dată preparatele lor. Zâmbetele aromate au devenit în scurt timp cel mai întâlnit personaj al serii.

Dan Cilă, proprietarul Ina, își amintește că a deschis ușa cofetăriei pornind de la ideea unui desert gustos, atent pregătit, pe care oricine și-l poate permite.
Devotamentul și pasiunea au transformat Ina cu timpul într-un punct de reper pentru comunitatea pe care a creat-o în jurul deserturilor sale. În continuare, dorința lui este să crească și să surprindă iubitorii de dulce cu produse noi și apetisante.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod