Cocktail YO Cosmopolitan!

Există unele momente în viața oricărei femei când relaxarea este esențială pentru a putea face față provocărilor cotidiene. Fie că alegi să citești o carte bună, să ieși în oraș cu prietenele sau să te relaxezi într-o cadă plină cu spumă, în oricare dintre aceste momente te poți bucura de un cocktail Cosmopolitan cu siropurile de fructe YO.

Cocktailul Cosmopolitan, devenit celebru în urma promovării lui în serialul „Sex and the City”, este o băutură rafinată, dedicată femeilor inteligente și sofisticate care adoră să se răsfețe într-o atmosferă specifică Manhattan-ului, chiar la ele acasă.

Pentru prepararea acestui cocktail este nevoie doar de patru ingrediente: votcă, triplu sec, sirop de coacăze YO, suc de lime și puțină imaginație.

Istoria cocktailului Cosmopolitan a început undeva prin anii `70 -`80,  când Dale DeGroff, cunoscut în New York sub pseudonimul de King Cocktail, a început ,,revoluția” băuturilor mixate. Cocktailul Cosmopolitan este o combinație simplă de votcă, triplu sec, lime și sirop de cranberry – sau orice altă aromă preferată de doamne.
Acest cocktail a devenit celebru odată cu toate filmele dedicate femeilor în care a apărut. Chiar și cele mai sofisticate femei sunt cucerite de gustul plăcut și de aspectul viu colorat, obținut în urma acestui mix! Acest cocktail peste consumat de femei atunci când ies în oraș, însă oricine își poate prepara acasa unul: totul ține puțină imaginație și de ingredientele potrivite.
” a explicat bartenderul Costin Gache.

Anul acesta, YO, cel mai popular brand de siropuri de fructe din Austria, sărbătorește 60 de ani.
YO, un brand cu tradiție, zeci de ani de experiență și un nivel ridicat de competență în producția de sirop este apreciat în egală măsură de copii și de bunici pentru  gustul unic de fructe. De asemenea, siropul de fructe YO este foarte îndrăgit și în alte țări din Europa, precum Germania, Polonia, Cehia, Slovacia, Ungaria, Sovenia, Croatia, Italia, Bosnia și Herțegovina și chiar în Insulele Maldive.

În România, siropurile de fructe YO sunt distribuite de Maresi Foodbroker SRL şi se găsesc în toate marile lanțuri de magazine Auchan, Carrefour, Cora și Mega Image.

Prețul recomandat pentru o sticlă de 0,7 l este de 12.99-13.59 lei.
 

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod