Ciserom aduce astrele mereu de partea ta!

Cine spune ca nu poti fi cu capul in stele, dar cu picioarele pe pamant? Ciserom iti propune o reinterpretare moderna, colorata si haioasa a astrelor prin colectia de sosete “Zodiac’’. Daca vrei sa iesi din anonimat, indrazneste sa fii original! Poarta o pereche de sosete cu personalitate, care sa te reprezinte si sa spuna lumii ceva despre tine. Arata ca esti un berbec incapatanat, un scorpion curajos sau o fecioara sireata. Un taur puternic sau un rac sensibil. Sosetele noastre te vor ajuta sa te exprimi si sa-ti „porti’’ zodia cu mandrie.


Daca esti in pana de idei pentru un cadou, cauta inspiratie…in astre! Sosetele din colectia Zodiac pot fi cel mai potrivit cadou pentru zilele de nastere ale prietenilor tai. Mai mult decat o banala piesa vestimentara, acestea vor deveni un accesoriu statement pentru cei care le poarta.
Indrazneste sa fii tu, din cap pana…in picioare!

Ciserom este un brand autohton cu traditie, prezent pe piata romaneasca de 85 de ani. Producator de ciorapi, sosete si dresuri de cea mai buna calitate, Ciserom este un reper in piata de profil si una dintre primele alegeri ale clientilor romani.
Misiunea Ciserom este de a continua traditia, respectand cele mai inalte standarde si oferind o experienta placuta celor care le poarta produsele.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod