Bucura-te de confortul termic al saltelei de pat in orice anotimp

Achizitionarea unei saltele de pat este o sarcina destul de complicata, avand in vedere diversitatea materialelor din care acestea sunt confectionate. Pe langa faptul ca trebuie sa alegem o saltea de buna calitate, din materiale rezistente, avem datoria sa oferim corpului nostru un suport adecvat, potrivit oricarui sezon. Vara si iarna sunt anotimpurile cu temperaturi extreme, sunt perioadele din an cand iti doresti sa simti racoare la +35 grade sau cand vrei sa te simti confortabil in propriul pat, desi afara sunt temperaturi cu minus.

De aceea, confortul termic oferit de o saltea de pat este unul dintre factorii pe care trebuie sa ii ai in vedere.  

Astfel, specialistii in saltele de pat ai magazinului www.saltele-online.ro recomanda saltelele cu doua fete, iarna si vara, realizate din materiale speciale. Un exemplu este salteaua antistres Latex-Cocos, realizata din materiale cu un continut natural foarte ridicat. Caracteristica speciala a saltelei Antistres Latex-Cocos este flexibilitatea marita a saltelei, datorita celor trei straturi de latex de 3 cm la care se intercaleaza 2 straturi de cocos de 3 si 4,2 cm.

Rolul straturilor de cocos este de a sustine uniform coloana si a permite aerului sa circule rapid in interiorul saltelei (aceste straturi joaca rolul arcurilor in saltelele clasice). Rolul antistres rezulta din faptul ca materialele din care este facuta impiedica undele magnetice sa tensioneze corpul persoanei ce utilizeaza salteaua. Caracterul deosebit al acestei saltele este versatilitatea ei, avand atat fata de vara, din termo bumbac natural 100%, cat si stratul de lana pentru fata de iarna.  

O alta alegere inspirata, daca iti doresti sa faci o investitie pentru propriul confort, este salteaua Sirena UltraFlex.

Aceasta este extrem de potrivita, atat pentru vara, cat si pentru iarna, deoarece indeplineste un criteriu greu de atins. Dupa cum bine stiti, in anotimpul calduros, corpul resimte temperaturile ridicate, iar somnul poate fi tulburat. Salteaua are rolul de a absorbi umiditatea rezultata in zona de contact a corpului, cu aceasta. Iarna, pe de alta parte, exista tendinta de a incalzi excesiv incaperea, sau de a purta haine groase in timpul somnului. Atunci cand umiditatea este in exces, apare o pelicula de transpiratie si efectul de supraincalzire.
Banda 3D de aerisire rapida asezata perimetral pe laturile saltelei are rolul de a facilita ventilarea materialului. Fata de iarna are un strat de PES, iar cea de vara bumbac amestecat cu melana. Echipa saltele-online.ro te asteapta si in showroom-ul de pe strada Tudor Vladimirescu 57, pentru a testa intreaga gama de saltele disponibile.
Mai multe detalii pe: www.saltele-online.ro

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod